Antena Meniu Search
x

Horoscopul lunii MAI pentru toate zodiile! Mult entuziasm şi momente unice

Astrologii nu au stat degeaba şi au realizat horoscopul lunii mai. Iată ce îi aşteaptă pe nativi

Astrologii nu au stat degeaba şi au realizat horoscopul lunii mai. Iată ce îi aşteaptă pe nativi

Berbec: Ultima lună a primăverii te găseşte puţin confuz. Dacă e de vină viaţa profesională sau din contră, cea sentimentală, doar tu poţi să ştii. Cel mai bine ar fi să îţi rezervi puţin timp doar pentru tine şi să laşi grijile la o parte pentru a vedea ce e de făcut pentru a-ţi îmbunătăţi moralul.

Taur: Îţi faci planuri de viitor, dar nu uita de cei dragi. Singurătatea s-ar putea să devină o problemă pentru tine. În ceea ce priveşte banii, luna mai se arată a fi una profitabilă. Fie că ai muncit mai mult decât de obicei, fie că eşti angajatul lunii, nişte bani în plus se anunţă pe fluturaş.

Gemeni: Ai parte de o surpriză plăcută în luna mai. Te întâlneşti cu o persoană pe care nu ai văzut-o de foarte mult timp sau ai ocazia să călătoreşti. Orice ar fi, profită de orice ocazie de acest gen şi bucură-te alături de prieteni său persoana iubită.

Rac: Luna mai te face să te simţi confortabil în aproape orice situaţie. Bineînţeles, nu renunţi la melancolia care te caracterizează. De asemenea, această lună ţi-ar putea aduce o promovare sau o primă. Orice ar fi, implică un plus pe fluturaşul de la finalul lunii, ceea ce nu poate fi decât bine.

Leu: Problemele de sănătate care nu ţi-au dat pace pe parcursul iernii dau semne că dispar. Chiar dacă nu eşti la capacitate maximă, poţi să îţi reîncepi activităţile zilnice. Dacă în ultimul timp ai muncit mai puţin portofelul tău nu poate arăta perfect. Dar nici nu duci lipsă de nimic. Familia este alături de tine şi te va ajuta oricând dacă o să apelezi la ea.

Fecioară: Nu te simţi în largul tău luna aceasta. Simţi nevoia unei schimbări. Fie că e o schimbare pe plan profesional, fie că e pe plan sentimental sau doar o coafură nouă, nu ezita să o faci. Dacă cineva îţi cere un împrumut astrele îţi recomandă să nu promiţi marea cu sarea până când dispui sigur de suma respectivă. Aşa, vei evita o neînţelegere.

Balanţă: Luna mai începe în forţă pentru tine. Multe proiecte noi, multe planuri de viitor apar pe lista ta. Important este să le iei pe rând şi să îţi iei măsuri de precauţie pentru a putea face faţă ritmului de viaţă alert. Nu uita să mai treci şi pe la medic din când în când.

Scorpion: Luna aceasta nu eşti în apele tale. Problemele de la serviciu par să se reflecte şi în viaţa de familie şi acest lucru nu este deloc bun. Încearcă să îţi laşi problemele la uşă.

Săgetător: Luna mai se anunţă a fi calmă. Nu apar schimbări majore. Ai timp să reflectezi la toate evenimentele din ultima perioadă. Profită de această primă lună de vară din toate punctele de vedere.

Capricorn: Cercul tău de prieteni ar părea că nu ţi se mai potriveşte. Nu e vorba de prietenii din copilărie, ci de cei pe care ţi i-ai făcut la locul de muncă sau dacă studiezi în alt oraş decât cel natal. Ai grijă cu cine te însoţeşti pentru a avea parte de o lună liniştită, dar distractivă.

Vărsător: Ai parte de întâlniri neaşteptate, dar plăcute. Din punct de vedere fizic eşti în formă maximă şi acest lucru este uşor de observat de către cei din jurul tău.

Peşti: În sfârşit, odată cu luna mai răsare soarele şi pe strada ta. Dacă ţi-ai luat concediu mai repede nu vei regreta. Vei avea parte de experienţe pe care nici nu le-ai visat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Horoscopul lunii MAI pentru toate zodiile! Mult entuziasm şi momente unice