Antena Meniu Search
x

Horoscopul SIRENELOR! De la ZEIŢA râurilor până la cea a OCEANELOR

Există sute de legende care vorbesc despre sirene. Iată ce zodie eşti în mitologia acestor creaturi misterioase

Există sute de legende care vorbesc despre sirene. Iată ce zodie eşti în mitologia acestor creaturi misterioase

ACCIONA – BERBEC

Numele acestei sirene este de origine galică şi este una dintre cele mai mari exploratoare din istorie. Acciona transmite curajul, determinarea, o predispoziţie fizică şi energică tot timpul şi mai ales, independenta.

BELISAMA – TAUR

Este zeiţa tuturor apelor (râuri, mari, lacuri) şi este denumită ”cea înţeleaptă”. Răbdarea ei nu are seamăn şi tenacitatea cu care răzbeşte în viaţă sunt întotdeauna un model pentru oricine.

BOANN – GEMENI

Este zeiţa raului Boyne. Aceasta cucerea orice bărbat prin frumuseţea ei orbitoare. Reţine uşor date, nume şi cifre, are o capacitate intelectuală deosebită dar şi o sensibilitate specifică.

DYLAN EIL TON – RAC

Este un zeu care poate fi învins extrem de greu. Cu toate că pare fioros şi de necombătut, uneori chiar dur pentru a apăra valorile în care crede, racul din zodiacul sirenelor plânge atunci când nu-l vede nimeni.

GRANNUS – LEU

Este sirenul apelor termale, vindecătoare, fiind cunoscut pentru puterile sale de a schimba lucrurile în bine. Este creativ, generos cu ceilalţi şi destul de prietenos.

LIR – FECIOARĂ

Lirul este sirenul cel mai frumos despre care au scris vechii irlandezi. Unul dintre cei mai populari sireni din vremurile de mult apuse, lirul era un zeu extrem de meticulos şi critic în multe lucruri care nu îi conveneau.

LLYR – BALANŢA

Familist convins, acest zeu adoră copii şi făcea câte unul cu aproape fiecare femeie pe care o întâlnea. Este caracterizat prin diplomaţie, gestionând cu uşurinţă problemele de moment.

MANNANNAN MAC LIR – SCORPION

Este fiul lui Lir (Fecioară), cunoscut şi respectat pe toate marile şi oceanele. El ocroteşte mările de toate pericolele, şi, la fel ca tatăl său, curajul este caracteristică care domină.

NODENS – SĂGETĂTOR

Nodens îi surprindea pe ceilalţi zei şi sirene cu viziunea sa unică despre lume, oferind adesea explicaţii la care nu se gândea nimeni.

SINANN – CAPRICORN

Este zeul raului Shannon, cel mai lung din Irlanda. Este un foarte bun organizator şi ştie tot timpul ce are de făcut, chiar dacă apar situaţii neprevăzute.

SEQUANA – VĂRSĂTOR

Este zeiţa raului Seine, reprezentată adesea de către o statuie de bronz cu o diademă pe cap. Din nefericire, Sequana trăia mai mult pentru ceilalţi, zeii şi sirenele utilizând-o doar când aveau nevoie să profite de capacitatea ei intelectuală.

IKATERE – PEŞTI

Este zeul peştilor şi a tuturor creaturilor din oceane şi mari. Este fiul lui Pungă, nepotul lui Tangaroa. Lupta mereu pentru dreptate şi protecţia celor dragi. Îl caracterizează sensibilitatea, altruismul şi capacităţile extransenzoriale unice.

CITEŞTE ŞI Horoscop TOAMNĂ 2015. Previziuni MAYAŞE pentru toate zodiile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Horoscopul SIRENELOR! De la ZEIŢA râurilor până la cea a OCEANELOR