Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 14 martie 2018. O iubire din trecut iese în calea Fecioarelor, câştiguri fabuloase pentru Lei

Horoscopul zilei de 14 martie 2018. Problemele cu dragostea sunt la ordinea zilei. O iubire din trecut aduce necaz în relaţia de cuplu a Fecioarelor.

de Redactia Observator

la 14.03.2018 , 07:45

Horoscopul zilei de 14 martie 2018. Problemele cu dragostea sunt la ordinea zilei. Peştii sunt la un pas să se despartă, iar o iubire din trecut aduce necaz în relaţia de cuplu a Fecioarelor.

Norocoşii zilei sunt însă Leii şi Scorpionii, care vor avea parte de câştiguri fabuloase şi aprecieri din partea celor din jur.

Horoscopul zilei 14 martie 2018 pentru Peşti

Vezi și

Peştii sunt puşi pe ceartă încă de la primele ore. Decât să aibă discuţii în contradictoriu...mai bine s-ar gândi cum să-şi îmbunătăţească relaţia de cuplu.

Pe acelaşi subiect

Horoscopul zilei 14 martie 2018 pentru Berbec

Nici Berbecii nu stau foarte bine cu nervii astăzi. Dacă ar acorda mai mult timp pasiunilor lor, ziua aceasta ar fi mult mai reuşită. Important e să-şi dorească să iasă din această stare pentru că timp se găseşte.

Horoscopul zilei 14 martie 2018 pentru Taur

E posibil ca Taurii să treacă astăzi prin biroul şefului. Şi nu pentru a-i cere bani, ci pentru a-i cere o zi liberă.

Horoscopul zilei 14 martie 2018 pentru Gemeni

Şi Gemenii ar avea nevoie de o zi liberă pentru a se odihni, însă acest lucru este destul de dificil astăzi. Aşa că n-au încotro, şi se vor refugia în muncă.

Horoscopul zilei 14 martie 2018 pentru Rac

Racii se vor trezi plini de optimism şi voie bună. Iar în a doua parte a zilei, ar putea cunoaşte o persoană care îi va ajuta în carieră.

Horoscopul zilei 14 martie 2018 pentru Leu

Curajoşi din fire, Leii au tendinţa să rişte din plin astăzi însă şi câştigurile pot fi pe măsură. 

Horoscopul zilei 14 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioarele s-ar putea întâlni cu o iubire din trecut. Dacă sunt implicate într-o relaţie, ar face bine să se ascundă şi în gaura de şarpe pentru a nu isca gelozii.

Horoscopul zilei 14 martie 2018 pentru Balanţă

Balanţele se simt neîmplinite şi se gândesc serios să se mute într-o altă ţară. Ar fi bine ca înainte să ia o decizie, să cântărească bine lucrurile şi să se sfătuiască cu persoana iubită.

Horoscopul zilei 14 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii să se aştepte la o ploaie de complimente... Sunt în formă maximă şi vor fi lăudaţi la orice pas, atât de câtre colegii de serviciu, cât şi de familie şi persoana iubită. 

Horoscopul zilei 14 martie 2018 pentru Săgetător

Săgetătorii încep să-şi revină după o perioadă nefavorabilă pe plan social. Aşa că spre seară, posibil să fie invitaţi la o aniversare.

Horoscopul zilei 14 martie 2018 pentru Capricorn

Ajutaţi de rude şi de prieteni, Capricornii reuşesc să se mobilizeze şi să rezolve treburi importante legate de cămin.

Horoscopul zilei 14 martie 2018 pentru Vărsător

Vărsătorii se pot mândri cu împliniri la locul de muncă. În schimb, pe plan sentimental vor fi ceva tensiuni. Totul îşi va găsi rezolvarea, doar dacă vor comunica eficient. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei 14 martie 2018. O iubire din trecut iese în calea Fecioarelor, câştiguri fabuloase pentru Lei