Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 16 Mai 2017

Berbecii sunt într-o perioadă în care toate le ies mai bine decât se aşteptau şi sunt uimiţi de norocul pe care îl au. 

**** 

Taurii se pot aştepta astăzi la câteva surprize demne de ţinut minte toată viaţa, iar starea de spirit le va fi deosebit de bună. 

**** 

Pe acelaşi subiect

Gemenii urmăresc de mult timp un obiect prin magazine, iar acum situaţia financiară le permite să îl achiziţioneze. 

**** 

Astăzi nativilor Rac le va fi foarte uşor să îşi expună punctele de vedere. Reuşesc să îşi exprime gândurile şi sentimentele într-o manieră uşoară şi raţională în acelaşi timp. 

**** 

Pentru Lei se anunţă o zi perfectă în plan profesional. Există aspecte pe care le pot schimba şi care o sa le îmbunătăţească situaţia financiară. 

**** 

Fecioarele sunt cam irascibile astăzi şi NU prea au chef de vorbă. Pe seară însă, vizita unor prieteni le va bine dispune. 

**** 

La capitolul comunicare, Balanţele stau excelent astăzi. O iesire în oras cu o persoană dragă poate fi exact relaxarea de care aveau nevoie. 

**** 

Scorpionii au spor la muncă şi se simt capabili să rezolve orice problemă. 

**** 

Săgetătorii vor avea parte de o zi excelentă. Toate lucrurile se rezolva mai uşor decât ar fi sperat şi vor găsi stabilitatea de care aveau nevoie. 

**** 

Capricornilor le merge bine în dragoste, însă la serviciu s-ar putea ivi ceva probleme. Important este să-şi păstreze calmul şi totul se va rezolva. 

**** 

Vărsătorii vor avea o zi minunată din toate punctele de vedere, dar va fi şi o zi plină de peripeţii. 

**** 

Iar Peştii Ar trebui să fie mai atenţi la felul în care îşi gestionază economiile pentru că se pot ivi multe cheltuieli neprevăzute. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 16 Mai 2017