Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Berbecii îşi vor petrece weekendul departe de casă, vor avea alături persoana iubită, moment numai bun pentru a-şi rezolva problemele din cuplu. 

**** 

Şi taurii se vor simţi bine astăzi. Nu au prea multe activităţi în agendă, poate doar o vizită la nişte prieteni buni. 

Articolul continuă după reclamă

**** 

Pe acelaşi subiect

Deşi e final de săptămână, gemenii NU vor avea parte de linişte. Cei din jur NU le vor împărtăşi părerile, iar acest lucru le va strica toată ziua. 

**** 

Racii ar putea avea unele divergenţe cu persoana iubită. Nu au motive serioase de supărare, aşa că mai bine ar depăşi momentul şi ar pune la cale o ieşire în oraş. 

**** 

Relaţia Leilor cu partenerul de viaţă este bună, iar asta îi ajută să-şi menţină echilibrul interior. Ocaziile de a se distra astăzi Nu se vor lăsa aşteptate. 

**** 

Nativii din Fecioară şi-ar putea face şi ei prieteni noi în această zi, bine dispusi şi sociabili se vor face placuţi fără prea mare efort. 

**** 

Balanţele sunt zâmbitoare şi pozitive chiar dacă NU merg toate ca pe roate astăzi la serviciu. Acasă au parte de momente de linişte şi afecţiune din partea celor dragi. 

**** 

Scorpionii una zic şi alta fac. ceea ce îi va enerva pe cei din jur, Dar Siguri de farmecul personal, vor ieşi basma curată din orice situaţie. 

**** 

Poate fi o zi a surprizelor, nativ Săgetător, dar NU uita că totul depinde de tine, de reacţiile tale şi de ceea ce vei lansa ca provocare faţă de apropiaţi. 

**** 

Capricornii ar putea primi o propunere legată de o investiţie si Ar trebui să o accepte fără ezitare. 

**** 

Vărsătorii se apucă astăzi de curăţenie generală. Vor avea spor aşa că vor termina îndeajuns de repede pentru a avea timp să iasă pe undeva cu prietenii. 

**** 

Iar Peştii ar trebui să lase deoparte activităţile profesionale şi să se mai odihnescă. Au muncit destul in ultima vreme, aşa că e timpul pentru relaxare. 

**** 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 2 Iunie 2017