Antena Meniu Search
x

Curs valutar

BERBEC

Sunteti tentat sa amanati o vizita programata pentru azi, cu riscul sa tensionati relatiile cu partenerul de viata. S-ar putea sa fiti indispus din cauza unui esec in afaceri. Pastrati-va calmul si limitati-va la activitati de rutina, care va solicita mai putin! 

TAUR

Articolul continuă după reclamă

Se pare ca sunteti preocupat de problemele financiare si aveti tendinta sa neglijati relatiile sentimentale. Nu este exclus ca partenerul de viata sa va reproseze acest lucru. 

Pe acelaşi subiect

GEMENI

Astazi aveti tendinta de a fi mai putin comunicativ si ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri. 

Nu este momentul sa luati decizii importante in domeniul profesional, pentru ca riscati sa fie neinspirate. 

RAC

Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin, cu conditia sa va organizati bine timpul.  Este recomandabil sa amanati deciziile importante in afaceri. 

LEU

Azi capacitatea dumneavoastra creativa este mult sporita si va poate ajuta sa rezolvati cu usurinta probleme profesionale si de afaceri. 

FECIOARA

In prima parte a zilei aveti tendinta de a fi cu capul in nori. Este recomandat sa va limitati la activitati de rutina si sa evitati sa luati decizii importante. 

BALANTA

Se pare ca aveti probleme pe plan sentimental si deveniti irascibil. Pastrati-va calmul si nu va grabiti sa replicati! Sfaturile prietenilor va pot fi foarte utile daca va temperati orgoliul si incapatanarea. 

SCORPION

Dimineata aveti de rezolvat multe probleme legate de o afacere. Pastrati-va calmul si nu va grabiti, altfel riscati sa faceti greseli! Dupa o zi foarte obositoare, petreceti seara alaturi de persoana iubita, intr-o atmosfera placuta.

SAGETATOR

Nu sunteti deloc sociabil si aveti tendinta sa va izolati.  S-ar putea sa va confruntati cu probleme care s-au acumulat in ultima perioada. 

CAPRICORN

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus din cauza unei decizii neinspirate a unui partener de afaceri in privinta unei investitii. Numai reactionand cu mult calm puteti sa evitati o cearta si sa gasiti o solutie eficienta. 

 VARSATOR

Se pare ca in ultima vreme ati facut eforturi serioase pentru a gasi noi surse de venituri, iar acum resimtiti oboseala acumulata. Va sfatuim sa nu fortati lucrurile si sa aveti rabdare. Sunt sanse mari ca in curand sa vi se propuna colaborarea intr-o afacere rentabila. 

PESTI

In prima parte a zilei aveti tendinta sa fiti cam visator si sa neglijati problemele importante pe care le aveti de rezolvat. Nu este momentul sa incepeti activitati noi, pentru ca riscati sa luati decizii gresite. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 25 Aprilie 2017