Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Saptamana incepe perfect pentru Berbeci. Programul lejer de la serviciu ii va ajuta sa se destinda si sa se gandeasca la noi proiecte profitabile.

****

Si Taurii vor avea o zi pe gustul lor. La serviciu, se anunta ceva evenimente importante care le vor aduce aprecierea sefilor.

Articolul continuă după reclamă

****

Pe acelaşi subiect

Gemenii, ce-i drept, se vor mobiliza mai greu in prima parte a zilei, insa pana spre seara vor reusi sa rezolve toate problemele urgente.

****

Racii vor avea parte de ceva discutii aprinse la birou. Dar, calmul si intelepciunea de care dau dovada, ii vor ajuta sa iasa basma curata.

****

Leii sunt in mare forma astazi. Asa ca tot ceea ce isi propun se va si materializa. Pe seara, vor avea parte chiar si de o surpriza placuta din partea familiei.

****

Fecioarele nu duc lipsa de inspiratie si rabdare. Datorita acestor calitati, vor reusi sa demareze un proiect personal care le va aduce multe satisfactii.

****

Balantele vor avea o zi buna pe toate planurile. Eforturile profesionale din ultima vreme nu vor ramane neraspaltite, asa ca se intrevade o promovare.

****

Scorpionii vor fi in centrul atentiei astazi. Dispun de mult simt al umorului, asaa ca nu le va fi greu sa aduca zambetul pe buze celor din jur.

****

Sagetatorii in schimb sunt cam stresati din cauza unor proiecte ce nu mai suporta amanare. Astfel ca astazi nu vor fi foarte sociabili.

****

Capricornii ar trebui sa se pregateasca de oaspeti astazi. Vizita unui prieten vechi le va face nu doar o mare bucurie, insa vor demara afaceri noi alaturi de acesta.

****

Varsatorii au ganduri mari in ceea ce priveste activitatea profesionala. Astrele le sunt favorabile la acest capitol asa ca au mari sanse de reusita.

****

Iar Pestii ar trebui sa fie mai retincenti in relatia cu anumiti colegi. Nu de alta, insa buna intentie a unora ar putea masca invidii si rautati.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 26 Iunie 2017