Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Berbecii se pot alege cu bani frumoşi din proiectele demarate, aşa că grijile legate de bani ar putea lua sfârşit. 

**** 

Pentru Tauri se anunţă o zi încărcată. Vor avea multe drumuri de făcut, însă, la finalul zilei vor fi bucuroşi că au rezolvat toate obligaţiile exemplar. 

Articolul continuă după reclamă

**** 

Pe acelaşi subiect

Gemenii se vor confrunta cu întâmplări neprevăzute, însă, descurcăreţi din fire NU vor întâmpina nici un fel de problemă. 

**** 

Racii NU se vor lăsa afectaţi de evenimentele mai puţin plăcute din familie. Vor vedea partea plină a paharului în tot ceea ce se va întâmpla. 

**** 

O zi bogată în reuşite pe plan profesional îi aşteaptă pe Lei. Nici la capitolul dragoste NU stau rău, astrele le sunt favorabile astăzi. 

**** 

Fecioarelor le merge bine la capitolul bani. Se pot alege cu o sumă frumuşică din câteva investiţii. 

**** 

În schimb, comoditatea nativilor Balanţă le poate crea unele probleme în relaţia cu familia. 

**** 

Este posibil ca nativii Scorpioni să primească o ofertă surprinzătoare de a se implica într-un proiect şi e indicat să deschidă bine ochii şi să NU ia decizii pripite. 

**** 

Săgetătorii vor avea de rezolvat probleme dificile, nervii le vor fi puşi la încercare, dar vor face faţă tuturor provocărilor. 

**** 

Capricornii sunt foarte încrezători în proiectele personale, au şi motive, tocmai de aceea lucrurile vor ieşi aşa cum îşi doresc. 

**** 

Plini de încredere! Aşa sunt Vărsătorii, astăzi. Reuşesc să-şi exprime sentimentele liber, iar asta îi va bucura şi pe cei din jurul lor. 

**** 

Pentru Peşti se ivesc unele oportunităţi de îmbogăţire spirituală. Cu banii stau cam prost dar asta NU-i va împiedica să se distreze în seara asta. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 30 Mai 2017