Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 4 Aprilie

Berbecii vor avea o zi bună pe toate planurile. Iar acest fapt se va reflecta în starea lor de spirit. Pe seară se anunţă oaspeţi importanţi.

****

Taurii pot miza în totalitate pe sprijinul personei iubite pentru punerea în practică a proiectelor personale. Reuşitele NU vor întârzia să apară.

****

Pe acelaşi subiect

Gemenii sunt mult prea implicaţi în proiectele de serviciu. Dacă ar reuşi să se detaşeze câtuşi de puţin de acest plan, ar evita tensiunile din familie.

****

Racii vor avea de câştigat astăzi de pe urma calmului şi toleranţei de care dau dovada. Se anunţă o zi plină de surprize plăcute!

****

Leii pun cariera pe locul doi astăzi şi preferă să-şi petreacă timpul în familie. Evenimentele din ultima vreme i-au ţinut departe de casă.

****

Fecioarele NU vor avea mari realizări astăzi. Vor prefera să să-şi dedice întreaga zi odihnei.

****

Nativii din Balanţă NU stau locului o clipă. Sunt foarte agitaţi, duc lipsă de concentrare şi riscă să NU termine proiectele profesionale în timp util.

****

Comoditatea nativilor Scorpion le poate crea unele probleme în relaţia cu familia. Mai multă atentie acordată acesteia e absolut necesară.

****

Săgetătorii sunt foarte activi. Se implica la maximum în terminarea unei lucrări personale şi vor avea mari satisfacţii.

****

Capricornii vor fi ocupaţi în prima parte a zilei cu rezolvarea unor probleme administrative, însă după prânz, se vor relaxa alături cei dragi.

****

Vărsătorii acordă toată atenţia familiei şi problemelor casnice, iar persoana iubită le va pregăti o cină romantică.

****

Iar Peştii vor avea casa plină de oaspeţi astăzi. Din acest motiv, NU vor reuşi să se odihnească, aşa că este posibil să devină uşor irascibili.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 4 Aprilie