Antena Meniu Search
x

Curs valutar

BERBEC

Sunteti nevoit sa luati o decizie dificila: acceptati sau nu un loc de munca mai bine platit, dar cu un program prelungit? Nu va grabiti sa dati un raspuns! Va sfatuim sa nu luati in serios o cearta cu partenerul de viata. Maine nici nu veti mai sti de la ce a inceput. 

TAUR

Articolul continuă după reclamă

Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte. Este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata, pentru ca ati cheltuit prea mult. Faceti tot posibilul sa evitati o cearta! 

Pe acelaşi subiect

GEMENI

S-ar putea sa primiti o veste proasta, care va afecteaza viata sentimentala si va pune serios pe ganduri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa nu faceti promisiuni pe care nu puteti sa le respectati.

RAC

S-ar putea ca sefii sa va reproseze ca nu v-ati facut bine treaba. Va sfatuim sa nu inventati justificari. Aveti grija sa nu va descarcati nervii acasa! 

LEU

Aflati ca trebuie sa plecati urgent intr-o delegatie. Aceasta schimbare de program nemultumeste intreaga familie, pentru ca aveati alte planuri. 

FECIOARA

Se pare ca aveti probleme financiare. Din cauza lor, este posibil sa nu va simtiti prea bine intr-un grup de prieteni.  Evitati discutiile in contradictoriu! 

BALANTA

Pentru ca refuzati sa mergeti intr-o vizita la rude, relatiile cu partenerul de viata s-ar putea sa devina incordate. Se pare ca nu aveti succes nici in afaceri. Va sfatuim sa evitati speculatiile financiare. 

SCORPION

Va indispun schimbarile de la locul de munca. Va sfatuim sa va stapaniti nervozitatea, pentru ca riscati sa va complicati situatia. 

SAGETATOR

Aveti de luat o decizie dificila. Daca nu reusiti sa va faceti timp si pentru cei apropiati, riscati sa ajungeti la conflicte si chiar sa rupeti relatii vechi.  

CAPRICORN

Sunteti inventiv si aveti o imaginatie debordanta. Va sfatuim sa va valorificati aceste atuuri in cariera si afaceri. Tineti cont de sfaturile unui prieten! 

VARSATOR

Sunt sanse sa primiti o suma mare de bani sau sa vi propuna o colaborare. S-ar putea ca o vizita la prieteni sa nu decurga intocmai cum ati dori. Va sfatuim sa nu-i reprosati partenerului de viata ca a insistat sa mergeti in vizita. 

PESTI 

Aveti tendinta sa fiti excesiv de critic la serviciu. Va ambitionati sa rezolvati o problema complexa si va deranjeaza lipsa de interes a celorlalti. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 4 Mai 2017