Antena Meniu Search
x

Îl mai ţii minte pe rivalul lui J.R. din "Dallas"? Cum arată celebrul Cliff la 80 de ani!

Cu câteva decenii în urmă, serialul "Dallas" făcea furori în rândul telespectatorilor din România

Cu câteva decenii în urmă, serialul "Dallas" făcea furori în rândul telespectatorilor din România. Personajul negativ din serial, J.R. Ewing, interpretat de actorul Larry Hagman, îl avea ca rival pe Cliff Barnes, rol jucat de starul Ken Kercheval. Acesta din urmă a ajuns la vârsta de 80 de ani.

Actorul american Ken Kercheval este cunoscut în toate colţurile lumii graţie personajului Cliff Barnes, pe care l-a interpretat magistral în "Dalls", unul dintre cele mai vizionate seriale ale deceniilor trecute.

În serialul mai sus-menţionat, starul Ken Kercheval era duşmanul de temut al durului J.R. Ewing, interpretat de regretatul Larry Hagman.

Astăzi, Ken Kercheval a ajuns la vârsta de 80 de ani. Este un bătrânel cât se poate de simpatic, chiar dacă trecerea anilor nu l-a iertat nici pe el.

El a realizat o şedinţă foto la Granada Hills, în apropiere de Los Angeles. Pe durata şedinţei foto a fost extrem de deschis şi de atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul său.

în ceea ce priveşte serialul care i-a adus faima mondială, Ken Kercheval a mărturisit că ţine legătura cu fosştii săi colegi şi că una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le are din perioada filmărilor sunt scenele în care apărea în pat cu Linda Gray, cea care i-a dat viaţă personajului Sue Ellen Ewing, soţia lui J.R Ewing.

Ken Kercheval a fost un mare crai la viaţa lui. Are la activ patru mariaje, din care au rezultat şapte copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Îl mai ţii minte pe rivalul lui J.R. din "Dallas"? Cum arată celebrul Cliff la 80 de ani!