Antena Meniu Search
x

Imagini rare cu Ionela Prodan. Cum arăta îndrăgita solistă la debutul ei în muzica populară, în 1971 (video)

Ionela Prodan a murit şi a lăsat în urma ei nu doar o familie îndurerată, ci şi mii de iubitori ai muzicii populare care o regretă pe îndrăgita solistă.

A murit Ionela Prodan
Imagini rare cu Ionela Prodan. Cum arăta îndrăgita solistă la debutul ei în muzica populară, în 1971

Ionela Prodan a murit şi a lăsat în urma ei nu doar o familie îndurerată, ci şi mii de iubitori ai muzicii populare care o regretă pe îndrăgita solistă. Puţin sunt însă cei care au văzut-o pe aceasta la debut.

Născută la Dăbuleni în 1947, Ionela Prodan a debutat în 1971, la 23 de ani, pe scena Festivalului de Muzică Populară Maria Tănase, de la Craiova. Atunci a cântat una dintre cele mai cunoscute piese din folclorul românesc, "Hai dii, dii, murgule dii".

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a murit, seara trecută, la spitalul Elias. A fost internată în urmă cu o lună, însă starea ei de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele săptămâni. Medicii au făcut tot posibilul să o stabilizeze, dar au fost nevoiţi să-i declare decesul în jurul orei 21.00. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Imagini rare cu Ionela Prodan. Cum arăta îndrăgita solistă la debutul ei în muzica populară, în 1971 (video)