Antena Meniu Search
x

Galerie foto Imagini spectaculoase surprinse în adâncuri cu rechinul "Brutus", considerat a fi cel mai fioros din lume

Euan Rannachan, un fotograf în vârstă de 36 de ani din Londra, a surprins imagini spectaculoase cu rechinul alb "Brutus", considerat a fi cel mai fioros din adâncurile oceanelor.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 16:07

Bestia de 680 de kilograme a fost fotografiată în largul coastelor Mexicului, în apele ce înconjoară Insula Guadalupe. Curajosul fotograf britanic s-a scufundat în adâncuri într-o cușcă special construită pentru a-l proteja de colții necruțători ai rechinului alb.

Rechinul Brutus s-a enervat chiar în fața fotografului britanic

"A fost un sezon incredibil în Insula Guadalupe în acest an, cu mulți rechini activi. Probabil cel mai activ dintre ei a fost Brutus. Fix în acea zi a dat târcoale pe lângă momeala pe care i-am pus-o, dar nu părea interesat. Apoi, de nicăieri, un leu de mare și-a facut apariția și a început să-l provoace înotând în jurul lui. Puteai vedea că i se schimbă starea de spirit și își revarsă frustrarea pe momeală", a povestit Euan Rannachan, fotograful pasionat de rechini. 

Rechinii albi sunt carnivori și mânâncă diverse tipuri de pești, broaște, delfini sau lei de mare. Specia este clasificată ca fiind vulnerabilă de către Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii din cauza exploatării ce depășește pragul reproducerii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Imagini spectaculoase surprinse în adâncuri cu rechinul "Brutus", considerat a fi cel mai fioros din lume