Antena Meniu Search
x

Închisoarea-hotel în care vii de plăcere. Cât de costă o noapte de stat într-o celulă

O veche închisoare închisoare a fost transformată în hotel. Fostul penitenciar a fost reamenajat şi utilat modern, astfel încât lumea să vină de plăcere pentru a petrece măcar o noapte într-o celulă.

O veche închisoare închisoare a fost transformată în hotel. Fostul penitenciar a fost reamenajat şi utilat modern, astfel încât lumea să vină de plăcere pentru a petrece măcar o noapte într-o celulă.

Old Vermillon, o veche închisoare de lângă oraşul american Cleveland, a fost transformată în unitate de cazare, devenind un veritabil bed&breakfast exclusivist, păstrând în acelaşi timp, elementele tipice unui centru de detenţie. Unitatea de cazare are patru camere recondiţionate. Administratorii nu au schimbat uşile, acestea fiind prevăzute cu grilaj. Paturile, deşi sunt cele folosite de regulă în închisori, au fost dotate cu saltele extrem de confortabile, iar pereţii sunt decoraţi cu obiecte de artă şi tablouri.

Potrivit proprietarului Markos Paradissis, închisoarea a fost una de maximă siguranţă şi a funcţionat între anii 1958-1998. În 2013, autorităţile oferit posibilitatea ca vechea închisoare să fie închiriată, iar Paradissis, un grec întreprinzător, s-a gândit să profite de ofertă. A reuşit să o închirieze la început de an, neştiind iniţial cum ar putea să valorifice istoria locului. După câteva luni, s-a gândit să o transforme în hotel. Ideea s-a concretizat la finele anului 2014, iar în prezent, Old Vermillon se află printre destinaţiile preferate a mii de oameni.

Cât de costă o noapte de stat într-o celulă

Preţurile complexului hotelier sunt, aşa cum era de aşteptat, ridicate. O cazare la Old Vermillon costă 285 de dolari de persoană, în care este inclus şi micul dejun. Turiştii care vor să-şi petreacă noaptea în fostul centru de detenţie trebuie să-şi aducă şi prietenii sau rudele, deoarece unitatea se închiriază în întregime, informează newsnet5.com. Regula a fost implementată pentru că persoanele cazate nu vor avea parte de foarte multă intimitate din cauza faptului că "uşile" sunt din zăbrele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Inedit » Închisoarea-hotel în care vii de plăcere. Cât de costă o noapte de stat într-o celulă