Antena Meniu Search
x

Mach Loop, locul de unde avioanele pot fi văzute în zbor de la doar câțiva metri

Mach Loop este unul dintre cele mai renumite locuri de pe planetă pentru pasionații de avioane. E un lanț de văi din Țara Galilor, unde pot admira aeronavele.

Mach Loop este unul dintre cele mai renumite locuri de pe planetă pentru pasionații de avioane. În acest lanț de văi din Țara Galilor, ei au ocazia de a admira aeronavele militare zburând la doar câțiva metri distanță.

Machynlleth Loop, cunoscut și ca Mach Loop este un loc care atrage ca un magnet pasionații de avioane. Este locul potrivit pentru senzații tari și imagini spectaculoase.

La Mach Loop, avioanele zboară la joasă înălțime

Înregistrările video filmate aici au surprins imagini senzaționale cu avioanele militare care zboară la doar câțiva metri de sol și de oameni.

Machynlleth Loop este un lanț de văi din partea vestică a Țării Galilor, Marea Britanie. Zona e delimitată de orașul Dolgellau la nord și la sud de localitatea Machynlleth, de unde își trage și numele.

Hartă cu localizarea Mach Loop, locul unde avioanele zboară aproape de sol

HARTĂ: Mach Loop este situat în vestul Marii Britanii, în Țara Galilor | Sursa: Google Maps

Pasionații de avioane preferă însă să-i spună locului Mach Loop sau CAD West. Royal Air Force, aviația militară britanică, dar și NATO, au ales acest lanț de văi pentru a-și antrena piloții să zboare la joasă înălțime.

Imagini spectaculoase cu avioane la Mach Loop

Pentru că nu sunt restricții pentru public, mulți oameni vin aici pentru a urmări priceperea piloților și a surprinde momente unice cu avioanele în zbor.

Britanicul Tom Pipe a prins pe camera sa video, la o aplicație militară din primăvara lui 2017, avioane Tornado, F-15, Hercules, dar și un Tucano de antrenament.

Tot anul trecut, în iulie, Paul Williams, un alt pasionat de avioane, a filmat de aproape un avion de transport C-17, al armatei americane. Supranumit și Buddha, giganticul avion poate transporta 2 tancuri M1A2 Abrams.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mach Loop e preferat nu doar de piloții militari britanici sau cei din alte țări NATO, ci și în mediul virtual.

Relieful zonei a fost replicat de mai multe simulatoare de zbor, de care se pot bucura inclusiv gamerii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Mach Loop, locul de unde avioanele pot fi văzute în zbor de la doar câțiva metri