Antena Meniu Search
x

Video Mark Zuckerberg s-a postat cu mai mulți luptători de MMA, semn că e pregătit să-l înfrunte pe Musk

Mark Zuckerberg vrea să arate că este pregătit de lupta cu rivalul Elon Musk. Fondatorul Facebook a postat un clip în care arată că se antrenează cu mai mulţi luptători cunoscuţi de MMA pe o barjă.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 22:25

Vezi și

Montajul este făcut pe coloana sonoră a filmului Misiune Imposibilă. Zuckerberg a început antrenamentele de jiu-jitsu în timpul pandemiei, iar acum face trei-patru antrenamente pe săptămână.

Deţinător al unei centuri albastre, el a acceptat provocarea lui Musk pentru o luptă în cuşcă, dar totul pare să fi rămas la stadiul de propunere. 

Elon Musk vs. Mark Zukerberg, o "luptă" așteptată de o lume întreagă

Elon Musk i-a aruncat mănuşa lui Mark Zuckerberg într-o postare din 20 iunie, spunând că este "pregătit pentru un meci în cuşcă" cu rivalul său în afaceri, care are antrenament în jiujitsu.

O zi mai târziu, Zuckerberg, care a postat pe platforma Instagram a companiei sale fotografii ale meciurilor pe care le-a câştigat, i-a cerut lui Musk să "trimită locaţia" pentru confruntarea propusă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Mark Zuckerberg s-a postat cu mai mulți luptători de MMA, semn că e pregătit să-l înfrunte pe Musk