Antena Meniu Search
x

Exclusiv Moş Crăciun, prima vizită la Observator: Sunt sănătos și voi vizita toți copiii

Sandra Stoicescu i-a luat un interviu în exclusivitate lui Moş Crăciun, înainte ca acesta să plece din Rovaniemi, casa lui din Laponia, în lunga lui călătorie prin lume.

Copyright Visit Rovaniemi (Rovaniemi Tourism & Marketing Ltd.) Vezi și
  • Moș Crăciun a venit în exclusivitate la Observator
  • Ca să îi vizitați casa lui Moș Crăciun trebuie să faceți o vizită în Rovaniemi, Lapland

A fost un an foarte greu pentru toată lumea şi cred că în acest an ne-am agăţat cel mai mult şi cel mai mult de speranţa că în curând o să fie mai bine. Şi de simbolurile acestei speranţe şi de felul în care putem să ne punem dorinţele şi să ne rugăm ca azi să se împlinescă. Azi, de Crăciun, şi în această perioadă de sărbători. Alessandra Stoicescu a stat de vorbă chiar cu Moş Crăciun. Cu Moş Crăciun de la Rovaniemi, din Laponia, cu Moş Crăciun care e gata să vină în casele fiecăruia dintre noi. 

Alessandra Stoicescu: Dragă Moşule, te salut şi îţi mulţumesc pentru acest privilegiu.

Moș Crăciun: Salutări, prieteni dragi, doamnelor şi domnilor, băieţi şi fete din România. Aici Moş Crăciun, de la Cercul Arctic, din Finlanda! Sper că aveţi o zi minunată, aşa cum este şi aici, în Lapland. 

Moș Crăciun face față pandemiei Covid-19

Alessandra Stoicescu: Am o mulţime de dorinţe pentru tine, la fel şi copilul meu, familia mea. Dar înainte de toate trebuie să ştiu cum gestionezi restricţiile legate de COVID. Poţi ajunge în toate casele?

Moș Crăciun: Ştii compania mea privată de transport, numită Reindeer Express? Şi Crăciunul acesta, vom zbura sus, prin cer, deasupra aurorei boreale. Suntem în siguranţă, nu vă îngrijoraţi! Promit să vă vizitez de Crăciun.

Alessandra Stoicescu: Te aştept! Spune-mi dacă ţi-ai făcut un test de COVID. 

Moș Crăciun: Îmi fac imediat, dacă e nevoie. Dar acum mă simt foarte sănătos. Sunt mai degrabă nerăbdător pentru că e foarte aproape Crăciunul.

Alessandra Stoicescu: Poţi să-mi spui un secret? Vei aduce vaccinul anti COVID? Vei putea face asta?

Moș Crăciun: Un vaccin! Un vis atât de frumos! Minunat, îmi place. Mi-ar plăcea să pot spune asta, dar singur nu o pot face. Dar cred în specialişti. Şi cred că noi toţi, împreună, putem face această lume un loc mai bun de trăit. 

Alessandra Stoicescu: Cred că în multe scrisori pe care le primeşti de la copii, ei au cerut sănătate pentru bunici şi părinţi. Ai suficiente resurse pentru a ne aduce sănătate?

Moș Crăciun: Puteţi fi siguri că în vârful sacului meu va fi un munte de fericire şi sănătate. Pentru cei mai mulţi dintre noi, Crăciunul este sărbătoarea care ne aduce împreună. Şi e o excepţie anul acesta. Dar graţie tehnologiei moderne, putem fi conectaţi, putem petrece timp cu cei dragi, cu familia. Şi cred că aşa putem sărbători un Crăciun minunat. 

Moș Crăciun trăiește în Rovaniemi, Lapland (Laponia)

Alessandra Stoicescu:  În tărâmul tău secret, e suficientă speranţă şi pentru noi?

Moș Crăciun: Întotdeauna. Şi vise. Vorbeai despre tărâmul meu secret. Aici locuiesc, casa mea e în cea mai nordică parte a Finlandei, în Lapland.

Dar a doua mea casă este în lumea basmelor şi a viselor. Şi crec că toţi ar trebui să avem acces în această lume infinită a poveştilor şi a viselor. 

Primesc milioane şi milioane de scrisori de la băieţii şi fetele din toată lumea. Le citesc pe toate, le păstrez pe toate în inima mea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Moş Crăciun, prima vizită la Observator: Sunt sănătos și voi vizita toți copiii