Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Urşii de pluş au propriul lor muzeu, la Zărnești

Cei care vor merge în vizită la Sanctuarul Urşilor din Zărneşti vor avea parte - de la anul - de o mare surpriză! Pe lângă urşii în carne şi oase care pot fi admiraţi de la distanţă, vor putea sta aproape de omologii lor din pluş.

de Redactia Observator

la 29.08.2018 , 17:47

Cei care vor merge în vizită la Sanctuarul Urşilor din Zărneşti vor avea parte - de la anul - de o mare surpriză! Pe lângă urşii în carne şi oase care pot fi admiraţi de la distanţă, vor putea sta aproape de omologii lor din pluş. Sute de astfel de jucării, de toate dimensiunile, au fost donate de actori străini sau diplomaţi. Printre ei, o actriţă care a jucat în seria "Harry Potter".

În muzeul de la Zărneşti se află cei mai mari urşi de pluş din lume. Şi sunt vreo 400 la număr. Iar cei mai mulţi sunt din donaţii ale vedetelor internaţionale.

Chiar şi actriţa irlandeză - Evanna Lyinch - care a interpretat rolul Lunei Lovegood în seria "Harry Potter" - a donat un ursuleţ. Şi-a lăsat şi celebrul fular la gâtul animalului de pluş. 

Vezi și

Şi Andrew Noble, noul ambasador britanic, a rămas uimit de frumuseţiile meleagurilor româneşti. Aşa că nu a stat pe gânduri şi a adoptat un urs capatin.

Rezervaţia de urşi din Zărneşti se întinde pe aproape 70 de hectare. Aici trăiesc peste 90 de animale, care pot fi protejate şi de la distanţă. În urma unei donaţii lunare, "părinţii" virtuali primesc un certificat de adopţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Inedit » Urşii de pluş au propriul lor muzeu, la Zărnești