Antena Meniu Search
x

Video Noapte inedită la Grădina Zoologică din Bucov. Turiștii s-au simţit ca într-un safari din Africa de Sud

Noapte inedită la Grădina Zoologică din Bucov. Sute de vizitatori de toate vârstele au putut admira animalele şi pe timp de noapte. Vizitatorii au fost primiţi cu gogoşi calde, făcute ca la bunica acasă şi au avut parte şi de spectacole cu făclii şi piese de teatru.

de Redactia Observator

la 10.09.2022, 09:37

Vezi și

O noapte întreagă, în ritmul tobelor, în mijlocul animalelor sălbatice! De acest spectacol au avut parte vizitatorii Grădinii Zoologice din Bucov, aseară. Mulţi spun că s-au simţit acolo ca într-un safari din Africa de Sud.

Copiii au fost cei mai bucuroşi. Leii şi urşii au atras cele mai multe priviri

Alina Ene: director adjunct ZOO Bucov: "Nebunie, mult spectacol şi zic eu foarte frumos. Suntem bucuroşi c-am reuşit şi anul acesta şi sperăm ca şi pe viitor să-i aşteptăm în continuare pregătiţi."

Turistă: "Fiind prima oară, mi se pare foarte frumos. Bine organizat. Chiar este o plăcere, mai ales pentru copii."

Pe acelaşi subiect

În miez de noapte, cei care au făcut o vizită la Grădina Zoologică de lângă Ploieşti au primit gogoşi şi au putut admira spectacolele cu făclii sau cele de teatru. 

Actor: "Ceilalţi care au fost mai tineri sau mai puţin tineri, nu trebuie să rateze asemenea momente, pentru că facem parte din aceeaşi comunitate şi e minunat."

Copil: "Este foarte frumos. Este un sentiment foarte plăcut să te uiţi noaptea la urşi, la lei."

Vizitatorii au avut posibilitatea de a urmări procedura de hrănire a animalelor periculoase și comportamentul acestora pe timpul nopţii. Grădina Zoologică de lângă Ploieşti găzduieşte peste 500 de animale, din peste 60 de specii, iar evenimentul Noaptea la Zoo a ajuns la a opta ediţie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Noapte inedită la Grădina Zoologică din Bucov. Turiștii s-au simţit ca într-un safari din Africa de Sud