Antena Meniu Search
x

Norocul îl ai, nu ţi-l faci: cât NOROC ai, în funcţie de LUNA în care te-ai născut

Deşi e o teorie mai puţin cunoscută în astrologie, luna în care te-ai născut influenţează norocul pe care-l ai în viaţă.

Deşi e o teorie mai puţin cunoscută în astrologie, luna în care te-ai născut influenţează norocul pe care-l ai în viaţă. Acest detaliu, aparent insignifiant, îţi guvernează existenţa şi îţi arată cât de norocos sau ghinionist eşti.

Luna ianuarie este guvernată de Jupiter, iar persoanele născute în această luna dau dovadă de o foarte mare pozitivitate, bunătate, imaginație și seriozitate. Tocmai din prismă acestor calități norocul pare a fi mereu de partea lor.

Luna februarie este guvernată de Marte. Persoanele născute în acesta luna dau dovadă de foarte multă încredere în sine, stabilitate, loialitate şi curaj. Norocul însă, nu pare a fi de partea lor.

Martie este luna renașterii, a prospețimii, a frumuseții. Ea este guvernată de către Venus. Persoanele născute în această lună simt că după fiecare eșec renasc din propria cenușă precum pasărea Phoenix. Norocul este mereu de partea celor născuți în această lună. 

Aprilie este guvernată de planetă Mercur. Cei care s-au născut în această luna simț că toate porțile norocului se deschid în fața lor. Influența cea mai mare se poate resimţi pe partea intelectuală și financiară.

Luna mai este guvernată de Lună. Cei născuţi în mai sunt persoane mai puțin norocoase, însă au calități care uneori pot umple acest gol. Se spune că norocul ți-l faci tu, după această expresie se iau și cei născuți din această lună. Nu acceptă nimic de-a gata, tocmai de aceea, ambițioși din fire, încearcă să obțină tot ce își doresc cu orice preț.

Luna iunie ar putea fi deschizătorul de drumuri pentru noroc. Este o luna guvernată de Soare, tocmai de aceea persoanele care s-au născut în această perioadă parcă înfloresc în fiecare moment.

Iulie este luna eșecului profesional dar al câștigului pe plan sentimental. Guvernată de Mercur, această luna le aduce persoanelor născute în această perioadă noroc pe plan personal însă ghinion pe plan profesional.

August este guvernată de planetă Venus. Persoanele născute în această lună sunt firi pașnice, armonioase, pozitive. Norocul pare că le surâde de fiecare dată când au nevoie ca acesta să apară în viața lor.

Septembrie este guvernată de planetă Pluto. Sexualitatea, regenerarea și puterea sunt cele mai mari calități ale celor născuți în această luna. Nu sunt foarte norocoși, dar acest lucru nu le-a tăiat niciodată din elan pe nici un plan, fie profesional, financiar sau personal.

Octombrie este guvernată de planetă Jupiter. Persoanele născute în această lună dau dovadă de prea multă încredere în sine, lucru care de foarte multe ori nu le aduce nimic bun. Norocul însă pare a fi de partea lor de cele mai multe ori.

Noiembrie este guvernat de planeta Saturn. Deși norocul nu pare a fi de partea lor în multe momente în care au foarte mare nevoie de el, persoanele născute în această lună dau dovadă de foarte multă diplomație, ambitţe, prudenţî și curaj.

Decembrie este de asemenea guvernată de Saturn, însă și de Uranus. La fel că și persoanele născute în luna Noiembrie, nici cei din luna Decembrie nu au parte de prea mult noroc. Diferență dintre aceste luni este că, atunci când au cea mai mare nevoie de el, norocul nu întârzie să apară.  

Sursă: lyla.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Norocul îl ai, nu ţi-l faci: cât NOROC ai, în funcţie de LUNA în care te-ai născut