Antena Meniu Search
x

NU o să crezi! Ce se întâmplă dacă te SPELI pe FAȚĂ cu LAPTE!

Laptele este o băutură foarte sănătoasă, însă nu multe persoane știu că acesta este extrem de benefic și pentru ten.

 Laptele este o băutură foarte sănătoasă, însă nu multe persoane știu că acesta este extrem de benefic și pentru ten.

Laptele este foarte util pentru a obține un ten mai frumos . Este foarte ușor de aplicat , de asemenea. Ia niște lapte crud și se aplică -l pe față și gât . După zece minute, spălați fața cu apă rece . Pielea este curățită în profunzime și devine mai moale chiar după prima aplicare.

O alternativă o reprezintă măștile care au în componența lor lapte. Luați 2 linguri de lapte , o lingură de miere și o lingură de suc de lămâie . Se amestecă ingredientele bine . Curățați fața și aplicați amestecul. După zece minute, când amestecul s-a uscat, spălați cu apă rece.

Această metodă este eficientă și pentru a deschide nuanța tenului, conferindu-i luminozitate și strălucire naturală.

De asemenea, laptele este cea mai bună soluție pentru curățarea tenului. Folosiți o dischetă demachiantă pentru a curăța tenul, așteptați cinci minute, după care vă puteți spăla normal, cu apă rece.

Laptele ajută pielea să rămână hidratată pe tot parcursul zilei, fiind la fel de eficient și în alte combinații, cu miere sau suc de lămâie. Ingredientul-minune ajută la eliminarea celulelor moarte, calmarea iritațiilor, vindecarea cicatricilor și închiderea porilor.

Împotriva ridurilor, laptele este la fel de eficient. Amestecați laptele cu o jumătate de banană pisată și aplicați pe zonele afectate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » NU o să crezi! Ce se întâmplă dacă te SPELI pe FAȚĂ cu LAPTE!