Antena Meniu Search
x

Mamă alarmată de camera secretă, descoperită în casa în care s-a mutat. A găsit fotografii care au îngrozit-o

Mutarea într-o casă nouă a fost prilej de bucurie pentru o femeie şi soţul ei, asta până când au decoperit lucruri mai puţin obişnuite în noua lor locuinţă. Pe lângă o cameră secretă peste care a dat când a început renovarea casei, femeia a găsit si mai multe fotografii atipice care au speriat-o şi care i-au oferit un amplu subiect pe care l-a dezbătut pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 28.06.2021, 13:00

Într-o serie de clipuri postate pe TikTok, Kam Lee le-a povestit utilizatorilor care o urmăresc experienţa ciudată prin care a trecut după ce s-a mutat într-o casă nouă, potrivit Metro. Aceasta le-a povestit umăritorilor despre faptul că în urmă cu câţiva ani a găsit o cameră secretă în casa pe care o cumpărase alături de soţul ei. Tot ea le-a prezentat şi câteva fotografii găsite acolo despre care spune ca au neliniştit-o în momentul în care le-a descoperit.

Mai multe descoperiri bizare au dat fiori familiei

Kam Lee şi soţul eu au găsit şi o colecţie de diverse articole printre care şi un cadou de Crăciun pe care fostul proprietar îl lăsaseră "moştenire" celor ce s-au mutat în casă. Cu toate acestea, cea mai şocantă descoperire a fost cea a unui set de fotografii alb-negru cu diverse însemne trecute pe spatele acestora.

Printre aceste fotografii Kam Lee le-a arătat urmăritorilor săi o imagine în care se află un băiat tânăr într-un cărucior lângă care stă un bărbat fără cap. "Aceasta este o imagine pe care am găsit-o pe pereți. Mă rog să fie cu adevărat vorba despre o problemă de expunere, deoarece asta îmi dă coșmaruri”, a spus Kam Mee.

Pe acelaşi subiect

Comentariile utilizatorilor nu au întârziat să apară, părerile fiind împărţite. În timp ce unii consideră că este vorba de un semn rău, alţii au luat în râs toată povestea considerând că femeia exagerează, imaginile având acest aspect din cauza unor efecte vizuale ce s-au creat în momentul ralizării fotografiilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Mamă alarmată de camera secretă, descoperită în casa în care s-a mutat. A găsit fotografii care au îngrozit-o