Antena Meniu Search
x

O tânără a rămas cu CICATRICI ÎNGROZITOARE după ce a căzut de pe motocicletă şi a fost lovită de o maşină - GALERIE FOTO

O tânără în vârstă de 19 ani a rămas cu cicatrici îngrozitoare după ce a căzut de pe o motocicletă şi a fost lovită de o maşină.

O tânără în vârstă de 19 ani a rămas cu cicatrici îngrozitoare după ce a căzut de pe o motocicletă şi a fost lovită de o maşină.

Aimee Montgomery se afla în vacanţă în Zante (Grecia) atunci când a avut loc accidentul. Tânăra pleca la hotel de la o petrecere pe o barcă şi era îmbrăcată doar în bikini. Un tânăr aflat pe motocicletă a luat-o pe fata care era sub influenţa alcoolului şi a pornit către hotel.

Pe drum, pentru că nu s-a aşezat corect pe şaua motocicletei, unul dintre picioarele tinerei a ajuns sub roată şi a căzut sub aceasta, potrivit Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, o maşină a lovit-o în plin pe tânără, aceasta fiind transportată la spital în stare gravă.

Aimee a rămas internată pentru trei luni într-un spital din Grecia pentru că nu s-a putut întoarce acasă în Marea Britanie.

Când a ajuns în ţara natală, tânăra s-a confruntat cu probleme de încredere după ce prietenii ei i-au spus că din cauza cicatricilor îngrozitoare de pe picioare nu îşi va găsi niciodată un iubit.

Pentru a atrage atenţia de la cicatrici, fata s-a decis să îşi facă un tatuaj pe picior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » O tânără a rămas cu CICATRICI ÎNGROZITOARE după ce a căzut de pe motocicletă şi a fost lovită de o maşină - GALERIE FOTO