Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ȘOCANT! Transformare UIMITOARE! Cum arată acum Daniel Radcliffe, actorul care l-a interpretat pe HARRY POTTER

Transformarea lui este uimitoare! În 2016 este de nerecunoscut...

de Redactia Observator

la 05.12.2015 , 16:26

 Daniel Jacob Radcliffe este un actor britanic, cel mai bine cunoscut pentru interpretarea personajului Harry Potter din filmele cu același nume, bazate pe bine-cunoscuta serie de cărți.

Daniel Jacob Radcliffe a fost născut în spitalul Queen Charlotte's Hospital, West London, Anglia, singurul copil al lui Alan George Radcliffe, agent literar și al agentului de casting, Marcia Jeannine Gresham (Marcia Jeannine Jacobson). Mama lui Radcliffe este evreică, originală din Westcliff-on-Sea, Essex, numele familiei ei fiind preluat de la Gershon; tatăl lui este protestant originar din Irlanda de Nord.

Radcliffe a exprimat o dorință de a juca pe scenă la vârsta de cinci ani. În 1999 și-a făcut debutul în adaptarea în două părți a BBC-ului a romanului lui Charles Dickens, David Copperfield, având rolul personajul principal

Articolul continuă după reclamă

Daniel Radcliffe a fost rugat în anul 2000 să participe la o audiție pentru rolul lui Harry Potter de către producătorul David Heyman în timp ce participa la reprezentația londoneză Stones In His Pockets. În luna august a aceluiași an, după mai multe audiții, Daniel a fost selectat să joace rolul în adaptarea scumpă a premiatei serii de cărți semnată de autoarea J.K. Rowling. Rowling de asemenea a aprobat alegerea actorului: "Odată ce i-am văzut prestația lui Dan Radcliffe la testul de filmare nu cred că ar fi putut Chris Columbus să găsească un Harry Potter mai bun". Debutul în film al lui Radcliffe a fost în 2000 cu un rol secundar alături de Pierce Brosnan în The Tailor of Panama și primul film Harry Potter: Harry Potter și Piatra Filozofală fiind lansat un an mai târziu.

Transformarea lui este uimitoare! În 2016 este de nerecunoscut...

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » ȘOCANT! Transformare UIMITOARE! Cum arată acum Daniel Radcliffe, actorul care l-a interpretat pe HARRY POTTER