Antena Meniu Search
x

(P) 5 cadouri de lux pentru soția sau iubita ta cu ocazia Crăciunului!

Mai este foarte, foarte puțin până când Moș Crăciun va veni în casele noastre și ar fi păcat să nu avem ceva sub brad pentru persoană iubită. Când vine vorba despre soția sau iubita ta, cadourile de Crăciun trebuie să fie mereu deosebite, unice și să o facă să se simtă specială. Chiar dacă nu obișnuiești să cumperi cadouri pentru ea în restul anului, măcar de Crăciun îți sugerăm să faci un efort mai mare și să alegi ceva deosebit, poate chiar scump pentru soția ta. 

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 14:17

(P) 5 cadouri de lux pentru soția sau iubita ta cu ocazia Crăciunului!
(P) 5 cadouri de lux pentru soția sau iubita ta cu ocazia Crăciunului!

Și pentru că nu mai este foarte mult până în seara cea mare, suntem convinși că, dacă nu ai cumpărat ceva, ai început să intri în panică. Nu trebuie să te stresezi pentru că, din fericire, există o mulțime de cadouri last minute, pe care le poți comandă online și care vor sosi până la tine acasă. Deși, ca experți în arta oferirii cadourilor, îți sugerăm să nu pui adresa de livrare la tine acasă decât dacă știi cu siguranță că tu vei primi coletul. Pentru ca soția sau iubita să nu descopere surpriză înainte de Ajun, ar fi bine să alegi o altă adresă de livrare, cum ar fi biroul tău sau chiar la o cunoștință de încredere. Dar să vedem care sunt cele mai populare cadouri de Crăciun, de lux, pentru acest an și care, de regulă, pot fi oricând oferite!

  1. O bijuterie de lux

Cu o bijuterie nu vei da greș niciodată, indiferent de ocazie. Însă de Crăciun, cadoul trebuie să fie și mai deosebit. Dacă dorești ceva care să o uimească cu adevărat, îți recomandăm să cauți o bijuterie la un magazin specializat în vânzarea bijuteriilor de lux. La magazinul AGS bijuterie poți găsi brățări cu diamante, originale și cu certificat, la prețuri mult mai convenabile. Pentru că este Crăciun, îți recomandăm o brățară tenis cu diamante albe. Este o piesă de o elegantă inedită, rafinată și oricând la modă. Brățările tenis au devenit populare cu mult timp în urmă, când tenismena Chris Evert a pierdut o asemenea bijuterie la US Open. În acea clipă, partida de tenis s-a oprit pentru a căuta prețioasa brățară. După ce a fost găsită, acea bijuterie a căpătat o notorietate neașteptată și, de atunci, orice femeie își dorește o brățară tenis. Așa că, soția ta, nu are cum să îi reziste unui astfel de cadou, mai ales că în spatele lui este și o poveste minunată.

  1. O geantă de lux

Orice femeie iubește pantofii și gențile. Ținând cont că regulă cadourilor spune că nu este indicat să faci cadou pantofi, o geantă ar fi perfectă, mai ales dacă este una de lux. Pe piață vei găsi branduri celebre, unele cu povești romantice în spate. Partea bună este că aceste genți pot fi disponibile la prețuri pentru mai multe tipuri de buget. Există branduri cunoscute, care comercializează și genți de serie, ce nu sunt atât de scumpe, dar există și branduri ce comercializează genți de lux, produse doar în câteva exemplare. În funcție de bugetul tău. Oferă-i doamnei tale un asemenea accesoriu. Dacă nu știi ce culoare să îi cumperi, vezi ce culori are în garderoba ei sau alege culori rpecum negru sau bej. Acestea sunt perfecte pentru a se potrivi cu o mulțime de ținute.

  1. O vacanță la Paris

Dacă dorești să o răsfeți cum nu se poate mai bine, de Crăciun du-o la Paris. Acolo va putea face shopping la cele mai luxoase magazine precum cele din Galeriile Lafayette. În plus, un Crăciun cu vedere la Turnul Eiffel nu poate fi decât romantic și de vis pentru o femeie. Practic veți avea amândoi o vacanță  minunată pentru a va relaxa și o sesiune de shopping în cea mai frumoasă capitală a lumii.

4. O mașină de lux

Deși acesta nu este un cadou accesibil tuturor, sunt destui domni care își permit să ofere iubitei sau soției o bijuterie pe patru roți. Are permis și și-a exprimat dorința de a conduce o mașină frumoasă? Dacă bugetul îți permite, atunci mergi la un dealer autorizat și cumpără o mașină de lux pentru aleasă inimii tale. Vrei să faci cadoul și mai inedit? Închiriază un Moș Crăciun și îl poți pune să îi aducă mașina în fața casei. Nu se va aștepta la așa ceva și, îți garantăm, va fi cât se poate de fericită!

5. Un ceas cu diamante

Dacă niciunul din cadourile de mai sus nu ar fi pe placul soției sau iubitei sau deja are cea ce ți-am propus, oferă-i de Crăciun un ceas…dar unul cu diamante. Ceasul este acel accesoriu elegant, dar și practic. Un număr mare de branduri oferă ceasuri de lux, de calitate, cu diamante. Acestea arată ca niște bijuterii și sunt și accesorii pe care le poate folosi pentru a ajunge mereu la timp la întâlnirile cu ține. Îți recomandăm să cumperi un ceas ca acesta de la un magazin autorizat, deoarece ai nevoie de o garanție și un certificat de autenticitate. Ceasurile, ca și cadourile menționate mai sus, sunt o investiție, iar la unele dintre ele ai nevoie de certificate care să ateste faptul că sunt autentice și să îți permită un retur sau o reparație în cazul în care se întâmplă ceva.

Sperăm că aceste 5 exemple de cadouri vor putea fi utile pentru a-i oferi iubitei sau soției tale un cadou de lux. Dacă nu poți să cumperi astfel de cadouri costisitoare, nu trebuie însă să îți faci griji. Trăim într-o lume în care există lucruri deosebite, pentru orice buzunar. Până la urmă, dacă dragostea este puternică între voi doi, un cadou mai puțin costisitor, dar ales cu grijă și din suflet, o va face fericită!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » (P) 5 cadouri de lux pentru soția sau iubita ta cu ocazia Crăciunului!