Antena Meniu Search
x

(P) 5 jocuri de păcănele cu fructe pe care românii pur și simplu le adoră

Cazinourile de pe internet sunt tot mai ofertante pentru cei care vor să se distreze jucând păcănele online. De la săptămână la săptămână sunt adăugate noi jocuri, așa cum numărul clienților acestor platforme crește continuu.

de Redactia Observator

la 12.10.2022, 12:36

Într-un cazinou online se poate juca pe bani reali, pentru emoții cât mai intense, dar și variante gratis ale sloturilor. De exemplu, sunt disponibile păcănele EGT, pe care trebuie doar să le deschizi pentru a avea drum liber către distracție. Multe dintre aceste jocuri fac parte din categoria păcănelelor „clasice”, cu fructe, pe care românii la apreciază foarte mult.

Iată cele mai bune 5 exemple în acest sens:

FRUIT MANIA

Fructele desenate în stil retro au o aură strălucitoare. Sunt pepeni, lămâi, portocale, struguri, cireșe, dar și șeptarii nelipsiți din păcănelele „ca la aparate”. Pe cele 5 role și 3 rânduri se formează numai cinci linii de plată. Câștigurile sunt ceva mai rare decât la alte sloturi cu fructe, însă acest neajuns se compensează cu multiplicatori mai mari: cinci șeptari plătesc de 1.000 de ori miza, cinci clopote de 500 de ori miza, iar cinci struguri (cel mai valoros fruct) de 200 de ori miza.

Câștigurile mici și medii pot fi multiplicate prin funcția Gamble. Ai de ales între „Scară” și „Jocul de culori”. În prima variantă, cursorul alternează între o valoare mai mare și una mai mică, iar tu trebuie să dai click pentru a-l opri. Dacă se oprește pe valoarea mai mică, poți coborî pe scară până la 0. În a doua variantă, trebuie să ghicești ce culoare va avea următoarea carte întoarsă, roșu sau negru.

ULTRA HOT DELUXE

Este un alt slot cu cinci linii de plată, dar cu o structură diferită a grile. Simbolurile (șeptari, steluțe, BAR, prune, portocale, lămâi, cireșe, „X”) se opresc pe trei coloane și trei rânduri. Șeptarul este pictograma care plătește cel mai bine (până la 150 de ori miza). Urmează steluța aurie (până la 40 de ori) și „BAR”-ul (până la 12 ori).

Caracteristica principală a acestui joc constă în dublarea câștigului total în cazul în care grila este umplută cu același simbol. De exemplu, dacă toate pozițiile sunt ocupate de șeptari, avem cinci linii de plată de câte 150x miza, adică 750x miza. Acest câștig se va dubla, adică vei obține de 1.500 de ori miza!

SUPER FAST HOT HOT RESPIN

Grafica acestui joc iese din tiparul sloturilor cu fructe, la fel ca și compoziția grilei. În primul rând, trebuie spus că sunt 5 role și 3 rânduri, desenate mai „pe lat”, deoarece deasupra sunt afișate valoarea jackpot-ului și tabelul de plăți pentru pictograma Scatter. Astfel, 5 simboluri „Hot Jackpot Hot” oprite pe ecran îți aduc marele premiu de 10.000 de fise. La rândul lor, trei simboluri Scatter acordă 10 rotiri gratuite în care Wild-ul are valoare de multiplicator. De exemplu, 3 Wild-uri măresc de opt ori câștigul.

Diamantul, pepenele, lămâile, strugurii și bananele sunt cele mai valoroase simboluri. Dacă apar în 5 exemplare pe grilă, pe o linie de plată, primești 150 de fise. În acest joc poți de Respin pe rolă individuală, după fiecare rotire.

SHINING CROWN

Este printre cele mai populare sloturi EGT cu fructe și cu șeptari. Simbolurile sunt dintre cele mai populare fructe: pepeni, struguri, lămâi, portocale, prune, cireșe. Acestea sunt poziționate pe o grilă cu cinci role și trei rânduri, pe care se formează 10 linii de plată. Cinci pepeni sau cinci struguri aduc un câștig de 70 de ori miza, iar șeptarul plătește de 500 de ori miza.

Coroana este simbol Wild care ocupă toată rola, dacă poate intra într-o combinație câștigătoare. Este posibil să obții câte o coroană pe rolele 2, 3 și 4, ceea ce înseamnă că vei obține un câștig „frumos”, mai ales dacă pe coloana 5 se regăsește una dintre pictogramele de pe coloana 1. Sunt și două simboluri Scatter, dolarul și steluța, care plătesc oriunde s-ar opri pe grilă.

POWER STARS

Șeptarul îți aduce cele mai mari câștiguri, de până la 100 de ori miza, urmat de clopot (până la 50x miza) și de pepene (20x miza). La polul opus se situează lămâia și strugurele (până la 10 ori miza). Grafica este plăcută, la fel și efectele audio, iar numărul de linii de plată (10) este decent.

Funcția specială este declanșată de oprirea pe rolă a unei steluțe galbene. Această pictogramă este simbol Wild, care se multiplică pe toată coloana și, în plus, generează o rotire suplimentară (Respin). Așadar, poți obține două câștiguri cu un singur click al butonului „Start”. Se plătește și de la cea mai din dreapta rolă spre stânga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » (P) 5 jocuri de păcănele cu fructe pe care românii pur și simplu le adoră