Antena Meniu Search
x

(P) Haine damă unice si deosebite, de la iiana.ro, potrivite pentru prima întâlnire!

Este prima întâlnire cu tipul acela care îți place. Este normal să simți anxietate și să îți pui o mie de întrebări: Va există chimie? Vom avea ceva de vorbit? Va fi a doua întâlnire? Dar mai presus de toate ... Cum să mă îmbrac?

de Redactia Observator

la 27.08.2021, 13:13

(P) Haine damă unice si deosebite, de la iiana.ro, potrivite pentru prima întâlnire!
(P) Haine damă unice si deosebite, de la iiana.ro, potrivite pentru prima întâlnire!

Toate femeile, mai devreme sau mai târziu, se confruntă cu această dilemă existențială: cum să te îmbraci la o primă întâlnire? Am decis să te ajutăm în această alegere delicată oferindu-ți câteva reguli de aur de urmat pentru a te simți frumoasă și încrezătoare. În acest fel, vei avea suficient timp să te concentrezi asupra unor probleme mult mai importante.

1. Cum să te îmbraci la prima întâlnire pentru a te simți confortabil? Poartă hainele preferate!

Cu toate avem o mulțime de haine dama în dressing care ne fac să ne simțim frumoase, sexy, elegante și perfecte pentru orice ocazie. Ce moment mai bun pentru a le arăta decât la o primă întâlnire? Alege haine care îți îmbunătățesc părțile corpului care îți plac cel mai mult sau care, dimpotrivă, nu te fac să te simți confortabil. Ai picioarele lungi și subțiri?

O pereche de blugi skinny închiși la culoare te vor face cu siguranță să ieși în evidență. Vrei să ascunzi câteva kilograme în plus pe talie? Alege rochii elegante cu croi drept și talie înaltă. Poți găși astfel de rochii la iiana.ro. Tot aici vei găsi bluze și fuste elegante numai bune pentru a fi purtate la o prima întâlnire. Fie că alegi o pereche de blugi și un top, o fustă sau o rochie, amintește-ți întotdeauna că accesoriile potrivite te vor face să arăți și mai sofisticată și mai atrăgătoare!

Ai grijă totuși, deoarece există câteva lucruri de evitat:

  • Nu purta tocuri înalte, decât dacă ești obișnuita să mergi pe ele. Astfel vei evita mersul jenant de „tiranosaur”. Ai undă verde pentru încălțămintea confortabilă și vei câștiga puncte în feminitate și eleganță!
  • Nu purta haine care te pot jena sau te vor face să te simți inconfortabil. Rochiile mini, fustele scurte și pantalonii cu talie joasă sunt categoric interzise pentru a limita riscul de a lăsă foarte puțin imaginației după ce te-ai așezat.

2. Există o diferență între o primă întâlnire seara și una după-amiază!

Nu există nimic mai nepotrivit decât o pereche de blugi rupți într-un restaurant elegant sau o rochie neagră de cocktail la un picnic. Încerca întotdeauna să identifici codul vestimentar care se potrivește cel mai bine locului întâlnirii, pentru a decide în prealabil ce să porți pentru a se potrivi perfect ocaziei.

Dar ce să faci dacă cel cu care te întâlnești iubește surprizele și intenționează să te uimească, dezvăluindu-ți locul întâlnirii doar după ce ajungi? Nu te panică pentru că avem o soluție și pentru această problemă. Alege articole de bază, precum pantaloni negri și o bluză colorată, de la iiana.ro, care se adaptează oricărui loc! Sfat: pune o anumită bijuterie în geantă, cum ar fi o pereche de cercei prețioși sau un colier lung, pentru a-l purta în cazul în care locația este mai elegantă decât te așteptai.

3. Când te îmbraci pentru o primă întâlnire cu un tip, cel mai bun aliat al tău este moderația.

La întâlnire, obiectivul tău va fi să pari sofisticată, amuzantă, sexy, dar nu vulgară. Cel mai bun mod de a-ți îmbunătăți feminitatea fără să fii vulgară și să riști ca, în timp ce vorbești, privirea lui să nu cadă pe decolteu și să nu mai fie atent la tine, va fi utilizare unor trucuri. Dantelă, tulul, organza și șifonul vor fi cei mai buni prieteni ai tăi! Poartă haine elegante sau casual cu inserții din aceste țesături, care îți vor permite să arăți, dar nu prea mult.

4. Cum să te machiezi la prima întâlnire? Alege un machiaj ușor!

Ai ales hainele, accesoriile și încălțămintea, dar nu știi cum să alegi machiajul? Optează pentru un machiaj ușor, natural, care să evidențieze punctele țări ale feței tale. Dacă vrei să te concentrezi asupra ochilor, alege un fard natural, cu un punct culminant în colțul interior pentru a deschide ochii și un rimel care oferă volum genelor. Dacă, pe de altă parte, dorești să focalizezi atenția asupra buzelor, ai grijă să alegi o nuanță rezistentă la transfer, pentru a evita oribilul efect Joker în timp ce mănânci. În cele din urmă, aplică un praf de fard pe obraji, care îți va face imediat machiajul mai elegant și îngrijit!

Un alt truc simplu pentru a fi perfectă este să ai grijă de mâini: nimeni nu și-ar dori să aibă o a două întâlnire cu o persoană cu mâinile neîngrijite și ojă ciobită!

5. Ce zici de coafură? Cum să îți aranjezi părul pentru o primă întâlnire

Părul are, de asemenea, rolul său într-o ocazie atât de importantă că prima întâlnire. Sfatul nostru este să îl lași cât mai natural posibil, evitând experimentele care ar putea să îți strice pregătirea într-un mod iremediabil chiar înainte de sosirea viitorului iubit. Încerca să ai grijă întotdeauna de vârfurile și volumul părului tău, creând o coafură care îți face fața să iasă în evidență. De asemenea, dacă trebuie să mergi la un prânz sau o cină, încerca să eviți să ai o coafură care te poate deranja în timp ce mănânci.

6. Simte-te frumoasă!

Nu uita niciodată regulă principală: dacă te simți frumoasă, oamenii din jurul te vor vedea frumoasă. A te mulțumi pe tine însăți este primul pas pentru a-i mulțumi și pe alții! Mai mult decât atât, este de necontestat importanța de a te simți în largul tău într-o ocazie așa de importantă că prima întâlnire. Dacă înainte de a ieși te uiți în oglindă și te gândești „În seară asta sunt superbă!”,  cu siguranță ai ales ținuta perfectă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » (P) Haine damă unice si deosebite, de la iiana.ro, potrivite pentru prima întâlnire!