Antena Meniu Search
x

(P) Întoarcerea la origini - lucrăm pământul profesional, cu motocultor de la Bricolaj Market

Se pare că românii simt din nou gustul agriculturii. Se întorc la origini și preferă să își cultive propriile legume și fructe. Misiunea nu este una ușoară, desigur, însă din fericire la ora actuală avem utilaje la îndemână, cu care să facem munca mai bună și mai repede.

de Redactia Observator

la 21.12.2021, 11:14

(P) Întoarcerea la origini - lucrăm pământul profesional, cu motocultor de la Bricolaj Market
(P) Întoarcerea la origini - lucrăm pământul profesional, cu motocultor de la Bricolaj Market

În gama de la Bricolaj Market regăsim motosape sau motocultor, dacă suprafața de teren este una mai mare. O investiție de acest gen este recomandată, mai ales că optimizează timpii de muncă și vă ajută să eficientizați procesele, cu minim de efort uman.

Cum facem agricultura modernă cu astfel de utilaje

În aparență munca pământului este una plăcută și benefică. Însă, efortul crește considerabil cu cât suprafața ce trebuie lucrată este tot mai mare. Orice agricultor știe că are nevoie de utilaje în gospodăria sa. Îi va facilita munca și îl va ajuta să obțină performanță în timp util, în diferitele tipuri de activități agrare. Scopul nu este doar să vă ușurați munca, ci și să obțineți o cultură mai bună și mai profitabilă.

Bricolaj Market este un aliat al gospodarilor. În stocul său sunt produse variate, utilaje profesionale și semi-profesionale, printre care și motosapele și motocultoarele. Sunt ușor de manevrat și pot fi achiziționate la un preț accesibil. În plus, plata poate fi efectuată cu cardul, în sistem de rate.

Cu motocultorul mărunțirea solului este mai eficient realizată. Un astfel de utilaj este combinația potrivită între ușurință în manevrare, accesibilitate și funcționalitate. Există variante de la Ruris, Dac sau Green Field. Pentru fiecare produs în parte veți găsi și detaliile tehnice. Nu sunt de ignorat accesoriile cu care vine în dotare motocultorul. Acestea fac produsul versatil și potrivit în diverse munci agricole. Spre exemplu, discurile protectoare laterale sunt ideale pentru afânarea pământului, asta fără să afecteze și plantele.

Unele modele de motocultoare pot fi dotate cu plug, remorcă sau semănătoare ori chiar cu rariță. Vor fi ușor de montat și demontat, în funcție de nevoile fiecărui gospodar. Iar dacă nu sunt toate cele necesare, unele pot fi achiziționate și separat.

Comandați oricând un motocultor de la Bricolaj Market

Unul din criteriile importante atunci când selectați un motocultor se referă la brand, iar ca disponibilitate veți găsi la Bricolaj Market 3 dintre cele mai cunoscute branduri. Dacă ați decis marca dorită, ați și restrâns lista de opțiuni. Pentru nelămuriri poate ar fi indicat mai bine să cereți și părerea unui specialist, încât să primiți în timp util referințe despre diferențele din punct de vedere tehnic, dintre produse.

Motocultorul să fie util indiferent de tipul de sol, să fie ușor de manevrat și cu un motor suficient de puternic pentru ce aveți voi nevoie, în funcție de specificul terenurilor lucrate, sunt câteva aspecte de avut în vedere.

De comandat puteți face asta destul de ușor, direct din pagină bricolajmarket.ro. Fiecare achiziție vă aduce cu puncte bonus, ce se transformă în beneficii pentru client. Consultați lista de opțiuni, beneficiați de consiliere și suport și cei de la Bricolaj Market promit să livreze rapid, oriunde în țară.

Agricultura în România este domeniul în care trebuie investit masiv. Sunt multe lipsuri, printre care și lipsa de investiții în sisteme de irigație. Asta nu înseamnă însă că nu există potențial. Pentru cei care decid să investească în acest domeniu, generația tânără de agricultori să spunem vine cu pretenția de a avea utilajele necesare la îndemână. Munca este una mai cu spor când echipamentele folosite sunt cele performanțe și moderne. Și desigur, șansele ca roadele să fie mai bogate sunt la fel de mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » (P) Întoarcerea la origini - lucrăm pământul profesional, cu motocultor de la Bricolaj Market