Antena Meniu Search
x

(P) Modele Tissot bărbați, expresia bunului gust și a calității

Dintotdeauna oamenii au fost fascinați de curgerea timpului, așa că era normal să apară un instrument care să ajute la măsurarea acestuia. De atunci, lucrurile au evoluar foarte mult, iar ceasurile au devenit nu doar simple orologii, ci adevărate bijuterii în domeniu. Uneori chiar și la propriu.

de Redactia Observator

la 27.08.2021, 13:14

(P) Modele Tissot bărbați, expresia bunului gust și a calității
(P) Modele Tissot bărbați, expresia bunului gust și a calității

Accesorii de lux la încheietura ta

Ceasurile elvețiene sunt o garanție a calității, dar și a eleganței. Nu ai cum să nu admiri măiestria cu care firmele elvețiene de ceasuri au reușit să transforme acest simplu instrument de măsurare a timpului în ceva care poate fi comparat, fără riscul de a greși, cu o adevărată operă de artă. Și, hai să fim serioși, cine nu își dorește ca la încheietură să poarte un astfel de accesoriu de lux, care să completeze frumos ținuta și să-i ofere acel ”ceva” de care are nevoie pentru a atinge perfecțiunea.

Chiar este nevoie de un ceas de mână?

Cu siguranță răspunsul este unul afirmativ, chiar și în condițiile în care există o mulțime de telefoane mobile sau alte gadget-uri care îți pot arăta, în orice secundă, cât este ora. Farmecul aparte pe care îl are un ceas de mână nu poate fi egalat, iar cei care le produc folosesc din plin și tehnologia, pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Și dacă se poate vorbi despre perfecțiune în domeniu, atunci este nevoie să amintești de modele Tissot barbati, considerate pe drept cuvânt cea mai bună îmbinare între garanția calității și bunul gust și eleganța. 

Ce știi despre Tissot

Firma de ceasuri elvețiene Tissot este una care nu mai are nevoie de nicio prezentare. A început ca o afacere de familie, fiind înființată în anul 1863 de către Charles Felicien Tissot, împreună cu fiul său, Charles Emile Tissot. Cum numai cei puternici reușesc să se impună în acest domeniu unde concurența este destul de acerbă, era nevoie de ceva care să îl diferențieze de competitorii săi. Și, rezultatul s-a observat destul de rapid, iar firma Tissot a fost recunoscută pentru faptul că au scos pe piață ceasul de buzunar cu două fusuri orare. De atunci și până în prezent lucrurile au evoluat foarte mult, ceasurile create de ei au devenit un fel de etalon în domeniu, fiind preferate de mari personalități sau vedete de renume.

Modele de ceasuri Tissot

Există numeroase modele de ceasuri Tissot care impresionează, și despre care se merită cu prisosință să vorbești cu lux de amănunte. Cum însă spațiul pe care îl avem la dispoziție este unul destul de limitat, vom încerca să îți prezentăm măcar unele dintre ele, despre care se poate spune, fără a greși, că sunt pur și simplu perfecte. 

Couturier Quartz Tissot

Indiferent de cât de pretențios ai fi în ceea ce privește ceasurile de la încheietura mâinii tale, este imposibil să nu apreciezi rafinamentul, stilul și eleganța pe care le are din plin modelul Couturier Quartz de la Tissot. Chiar nu ai ce să îi reproșezi, pentru că totul este lucrat cu mare atenție, și orice detaliu te impresionează. Avem de a face cu o carcasă și curea de oțel inoxidabil, iar totul este complet în mod armonios de un geam de cristal safir. Precizia modelului este una remarcabilă, afișajul analogic, și este considerat unul dintre cele mai bune, dacă nu chiar este deținătorul titlului de cel mai bun ceas dotat cu model quartz. Evident, și prețul este unul pe măsură.

Tissot Luxury Automatic

Dacă până acum nu ai avut de a face cu firma Tissot, în momentul în care vezi acest model de ceas, înțelegi perfect toate elementele care au dus la recunoașterea internatională a acesteia. Da, avem de face cu lux, calitate, dar totul la un preț accesibil. Suprafețe bine lustruite și satinate, fac din Tissot Luxury Automatic un model elegant și plin de rafinament. Are o rezervă de 80 de ore, iar mecanismul deosebit, Powermatic 80, îi oferă un plus de valoare.

Tissot PRS 516 Extreme

Pasionații de mașini de curse vor adora acest model de ceas, unul care este recunoscut ușor grație brățării metalice, care este perforată sub forma unor cercuri care seamănă cu un volan.

Tissot PRS 516 Extreme Automatic Chronograph 3

Viteză și adrenalină. Sunt două cuvinte care descriu cel mai bine modelul Tissot PRS 516 Extreme Automatic Chronograph 3, unul la care totul te duce cu gândul la caroseria unei mașini. Chiar și faptul că este fabricat din cauciuc este de fapt tot un tribut autoturismelor, pentru că sugerează anvelopele acestora.

Curiozități despre firma Tissot

Nu știm cum ești tu, dar nouă ne plac enorm curiozitățile. De aceea, avem pentru tine și două informații despre Tissot, care te vor ajuta să înțelegi și mai bine de ce succesul nu i-a ocolit.

  • Inventarea primului ceas de buzunar

De numele Tissot se leagă inventarea primului ceas de buzunar produs în masă. Evident, nu trebuie uitat că în anul 1853 a creat și primul ceas de buzunar cu două fusuri orare despre care ți-am vorbit ceva mai sus, dar și primul ceas anti-magnetic. În anul 1858, Charles Emile Tissot a decis să plece în Rusia, iar ceasurile sale de buzunar au fost foarte apreciate de aristocrația din Imperiul Rus.

  • Primul ceas din material plastic

Tot firma Tissot este responsabilă de primele ceasuri realizate din material plastic - IDEA 2001 în 1971, piatră - RockWatch în 1985 și  lemn în 1988). În anul 1930 Tissot a început o colaborare cu Omega, iar ceasurile care au fost create atunci sunt foarte căutate de colecționarii din lumea întreagă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » (P) Modele Tissot bărbați, expresia bunului gust și a calității