Antena Meniu Search
x

(P) Previziunile specialiștilor: iată care sunt ojele semipermanente ale anului 2022!

Institutul Pantone dă startul noilor tendințe coloristice pentru anul 2022! De la "meridianul 0" al culorilor a fost lansată o nouă nuanță vedetă intitulată "Very Peri". Tendințele specialiștilor în materie de modă, oje semipermanente și design interior vor gravita în jurul reginei desemnate pentru noul an. Cum arată, însă, culoarea complet nouă în spectrul cromatic utilizat până acum de acest faimos Institut?

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 14:02

Se pare că perioada controversată pe care o traversăm de doi ani încoace i-a inspirat pe acești artiști să lanseze culori dintre cele mai optimiste. Anul acesta, te vei putea bucura de albastrul seren și de energia tonurilor de roșu și violet. Nuanța "Very Peri" te va duce, probabil, cu gândul la romantismul câmpurilor de lavandă sau la poeziile scrise pe cer de răsăriturile sau apusurile de soare. Anul acesta, optează, așadar, pentru oje semipermanente cu reflexii bleu, violet, roz și subtonuri de roșu-violet.

Fii sigură că unghiile tale vor arăta excepțional! Cu astfel de nuanțe, ojele vor străluci la un nivel înalt. Manichiura va prinde suflet, având un mesaj puternic inspirațional atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Una dintre ideile de bază de la care s-a plecat la crearea culorii anului 2022 a fost stimularea motivației și a creativității. De acum înainte, va trebui să privești produsele cosmetice de înfrumusețare ale unghiilor, prin prisma schimbărilor pozitive pe care vrei să le aduci în viața ta.

Reinventează-ți stilul!

Începând din acest an, ai la îndemână niște oje semipermanente cu totul speciale, care te vor ajuta să ieși din anonimat și să abordezi cu curaj un stil elevat, cu tonuri mistice. Ori de câte ori vei opta pentru una dintre ojele prezentate de profesioniștii în arta pe unghii, ține cont să îmbini eleganța, profunzimea și creativitatea. Așadar, anul acesta privește ojele ca pe niște instrumente perfecte prin care să îți exprimi aspirațiile.

Albastrul, violetul și indigoul sunt deseori asociate cu rangul regal și cu augmentarea abilităților spirituale. Producătorii au pregătit deja o colecție fantastică de oje semipermanente care să îți ridice vibrația la cotele succesului.

În acest sens, poți opta pentru tonuri deschise de albastru, liliachiu, purpuriu sau violet, pe care să le aplici individual sau să le combini în cel mai ingenios mod, realizând reflexii spectaculoase. Nuanțele demențiale de la "Ever Cat Eye 10 D", folosite ca atare sau împreună cu magnetul aferent, vor face senzație. Pigmenții intenși te vor susține să te aliniezi tendințelor, contribuind la realizarea unor adevărate capodopere în miniatură.

Nuanțele Breeze, Freesia, Surfing, Nymph, Velvet, Orchid sau Lavander sunt doar câteva dintre cele care seamănă izbitor cu propunerea "Very Peri" și le poți aborda în cel mai îndrăzneț mod. Ojele din acest an te îndeamnă să îți realizezi până și cele mai mărețe visuri. Acum totul este posibil!

Happy sau Madness, Sun sau Stars, Silver sau Gold, Fortuna sau Emperor? Tu ce alegi? Dacă vrei să rămâi fidelă stilului pe care ți l-ai conturat deja, iar acesta nu include tonurile propuse pentru acest an, nu e nicio problemă. Farmecul unor oje semipermanente este că le poți combina și integra pentru a realiza scheme cromatice variate, cu atitudine. Cu siguranța, însă, nu vei putea rezista tentației de a încerca și noile tendințe. Anul acesta, ojele și-au reinventat stilul și arată fabulos!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » (P) Previziunile specialiștilor: iată care sunt ojele semipermanente ale anului 2022!