Antena Meniu Search
x

(P) Situații neobișnuite în care te poate ajuta un dulap metalic

Fiecare companie deține un spațiu de lucru, în care este necesar să fie respectate anumite cerințe pentru productivitate. În majoritatea cazurilor, un dulap metalic se integrează ușor într-un astfel de mediu. Aceasta piesă de mobilier este fabricată din oțel și îmbrăcată în diverse straturi protectoare, ceea ce o face să fie rezistentă. Din același motiv, produsul poate face față inclusiv situațiilor neobișnuite. Iată 3 dintre cele mai comune!

de Redactia Observator

la 28.09.2021, 15:14

1. Umezeala excesivă

În situația în care se lucrează într-un laborator sau într-o hală industrială, umiditatea poate deveni rapid o problemă. Cu toate acestea, mobilierul metalic este alcătuit din tablă de oțel de primă calitate și are un conținut redus de carbon.

De asemenea, majoritatea modelelor au în compoziție crom. Acest metal dur este ideal pentru evitarea proceselor de oxidare și prevenirea ruginii. Alege un produs fabricat conform cerințelor standardului ISO 9001:2000 și acreditat de organismele internaționale. Acesta poate veni la pachet în stare complet asamblată, astfel încât îți este garantată siguranța sudurii.

2. Agenții corozivi

Bacteriile nu pătrund doar în suprafața externă, ci pot ajunge inclusiv în interior. Din fericire, un dulap metalic este adesea tratat cu vopsea anticorozivă și dispune de fante de aerisire. Așadar, indiferent ce obiecte decizi să plasezi în interior, acestea rămân într-un mediu aerisit. Dulapurile metalice sunt potrivite pentru depozitarea de bibliorafturi.

Unele modele dispun de perete despărțitor pe mijloc și pot fi utilizate pentru echipamentele de schimb. În partea superioară a acestora se lasă geaca și accesoriile, în timp ce zona inferioară este creată pentru încălțăminte. Uneltele de lucru se pot așeza în partea dreaptă, iar greutatea pe care o susține fiecare poliță ajunge la 40 de kilograme. Această capacitate de încărcare este un real avantaj pentru cei care utilizează obiecte voluminoase în timpul serviciului.

3. Temperaturile ridicate

În comparație cu mobilierul din lemn, un dulap metalic nu se deformează sau deteriorează atunci când temperaturile din încăpere sunt extreme. Acest lucru este posibil datorită compoziției oțelului, care include nichel. Dacă îți dorești să te asiguri de aceeași caracteristică, caută un model care dispune de certificările UNI.

Acesta poate fi rezistent atât la căldura umedă, cât și la cea uscată. În plus, materialul face față lichidelor reci și expunerii la lumină. O altă caracteristică utilă este protecția ignifugă, care se potrivește în mediile cu flacăra deschisă. Agenții chimici nu au efecte negative asupra modelelor de dulap metalic, deoarece oțelul se menține în aceeași stare.

De ce să achiziționezi această piesă de mobilier?

Deși un dulap din lemn poate avea un aspect estetic plăcut, durata de viață a acestuia este una redusă. Deseori, echipamentele grele sau obiectele ascuțite lasă urme și produsele din aceeași categorie se pot sparge, tăia sau rupe. Din fericire, acest lucru nu se întâmplă la fel de ușor cu un dulap metalic. În plus, materialul poate fi reciclat și recuperat. Drept urmare, costurile de întreținere sunt reduse.

Dacă îți dorești să găsești un model de calitate, accesează un magazin online și vei găsi o gamă variată de produse. Aceste dulapuri sunt adesea construite pentru dosare și acte, dar există și modele create cu alte scopuri specifice. Comandă acum produsul preferat și beneficiezi de livrare gratuită direct la ușa biroului!

Articol realizat de www.iagency.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » (P) Situații neobișnuite în care te poate ajuta un dulap metalic