Antena Meniu Search
x

(P) Un Paște colorat: ce ojă semipermanentă să alegi pentru sărbătorile pascale?

Sărbătorile pascale sunt de foarte mulți ani asociate cu tonurile de roșu. Această culoare predomină pe masa de Paște, începând de la veselă și articolele decorative, până la nelipsitele ouă vopsite în roșu. 

de Redactia Observator

la 21.04.2022, 21:19

Făcând o paralelă, nuanțele de roșu s-au propagat și în ținutele festive din aceste zile de sărbătoare, fiind considerate de bun augur. Bineînțeles că și manichiura s-a aliniat acestui trend, unghiile cu cea mai buna oja semipermanenta de culoare roșie fiind opțiunea favorită în această perioadă.

De la ojele în tonuri deschise la cele mai închise, efectul este mereu unul cuceritor, renumita manichiură semipermanentă nemaiavând nevoie de nicio prezentare. Produsele sunt foarte variate, putând opta pentru oricare dintre ojele "highly pigmented", precum Cat Eye 10D, Everlasting sau cele cu efect reflectorizant. Calitatea acestor articole te va ajuta să obții un efect "wow" chiar la tine acasă, putând combina mai multe nuanțe și realizând un mix primăvăratic pe unghiuțele tale.

Sărbătorile vin cu surprize

Dacă tot e sărbătoare, furnizorii ți-au pregătit și câteva surprize! Folosește codul "SĂRBĂTOARE" și vei primi o reducere de 25% la comanda ta, în perioada 18.04.2022 - 24.04.2022. Nu-i așa că această ofertă te va ajuta și la achiziționarea cadourilor de iepuraș? Plasează o comandă de cel puțin 79 lei și nu vei mai plăti transportul, acesta fiind gratuit.

Formulele inovative, extrem de pigmentate, sunt gata să îți îndeplinească și cele mai îndrăznețe idei artistice de sărbători. Cu un luciu fabulos și o rezistență remarcabilă le poți aplica pe unghiile naturale, dar și pe cele false, textura densă fiind perfectă pentru realizarea unor adevărate capodopere pe unghii. Combină-le și joacă-te cu cele mai în trend nuanțe de ojă semipermanentă, pentru a transmite raze de bucurie celor din jurul tău.

Nuanțe în trend pentru un succes garantat

Nuanțele fascinante cu reflexii strălucitoare vor capta toate privirile. Ojele cu pigmenți intenși de roșu, somon, roz pudră sau roz profund, papaya, sweet lemon, mandarin, verde fistic, olive, turcoaz, liliachiu sau albastru seren vor participa la spectacolul primăverii. Fără îndoială, cu astfel de culori prezența ta nu va trece neobservată.

Dacă vrei să trăiești euforia culorilor, ai acum ocazia să o faci cu ajutorul ojelor care combină particulele fine strălucitoare cu nuanțele cele mai îndragite în rândul iubitoarelor de ojă semipermanentă. Movul regal, rubiniul și negrul din gama ojelor reflective nu te vor lăsa indiferentă! Aceste produse au în compoziție atât pigmenți de culoare, cât și particule de glitter cu efect special reflectorizant, care vor crea un adevărat spectacol în funcție de lumina la care se expun.

Stilul discret nu își pierde niciodată farmecul

Desigur, dacă ești adepta unui aspect mai discret, dar care să emane note de eleganță și rafinament, poți aplica o oja semipermanenta nude, bej, alb perlat, roz sidefat sau piersică. Folosește-le cu încredere și vei arăta senzațional! Aceste nuanțe se potrivesc perfect oricărei ținute vestimentare și au un șarm care nu se demodează niciodată.

Îți plac culorile închise sau ai vrea să încerci o schemă de culori contrastante pe unghii? Alegerea poate fi excelentă atât timp cât le asociezi în mod plăcut. În cazul în care nu ești prea sigură de alegerile cele mai potrivite, te poți inspira din creațiile artiștilor în manichiură.

Anul acesta, adu culorile pe unghiile tale și fă din fiecare zi prilej de sărbătoare! Aplică orice ojă semipermanentă care îți creează o stare de bine și profită din plin de mini-vacanța pascală!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » (P) Un Paște colorat: ce ojă semipermanentă să alegi pentru sărbătorile pascale?