Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cu siguranță nu știai! NOUĂ LUCRURI INCREDIBILE pe care le poți face cu o FELIE de PÂINE! Te scapă de AȘCHIILE din piele!

Pâinea este un aliment controversat, iar dacă te-ai hotărât să o scoți din alimentație, poți face alte lucruri cu ea. Vezi la ce o poți folosi.

de Redactia Observator

la 03.01.2016 , 14:48

 Pâinea este un aliment controversat, iar dacă te-ai hotărât să o scoți din alimentație, poți face alte lucruri cu ea. Vezi la ce o poți folosi.

1. Te scapă de bucățile de sticlă

Dacă ai spart un pahar, folosește o felie de pâine proaspătă pentru a aduna bucățile mici de sticlă. Ai grijă să nu te tai și aruncă, apoi, felia de pâine.

Articolul continuă după reclamă

2. Șterge urmele de pe pereți

Dacă observi urme uleioase pe pereți, ia o felie proaspătă de pâine și șterge-le. Suprafața va rămâne curată!

3. Curăță tablourile în ulei

Dacă ai picturi în ulei, ia o felie proaspătă de pâine și freacă ușor tabloul. Vei elimina praful și murdăria.

4. Te ajută să tai ceapa fără probleme

Ține o bucată de pâine în gură în timp ce tai ceapa. Pâinea va absorbi substanțele care te fac să lăcrimezi, potrivit thesecretyumiverse.wonderhowto.com.

5. Te scapă de grăsimea din supă

Dacă ți se pare că supa are prea multă grăsime, ia o bucată de pâine și înmoaie-o în lichidul din farfurie. Pâinea va absorbi grăsimea în exces.

6. Te scapă de așchiile intrate în piele

Dacă ți-a intrat o așchie în mână, poți scăpa de ea fără pic de durere cu ajutorul unei felii de pâine. Înainte de orice, înmoaie pâinea în lapte, apoi pune-o pe locul afectat și prinde-o cu un pansament. Lasă pasta obținută să acționeze peste noapte. Se va usca, iar pâinea va extrage așchia.

7. Tratează călcâiele crăpate

Înmoaie jumătate de felie de pâine în oțet de mere și pune compoziția obținută în zona afectată de bătături. Leag-o cu un bandaj și las-o să acționeze peste noapte. Poți purta și șosete din bumbac, ca să fii sigură că nu vei face mizerie în timpul nopții.

8. Repară orezul ars

Dacă ai lăsat prea mult orezul pe foc și s-a ars, nu trebuie să îl arunci. Taie o felie de pâine și pune-o pe oala cu orez. Așteaptă câteva minute, timp în care pâinea ar trebui să absoarbă gustul de ars.

9. Te scapă de mirosul neplăcut când gătești legume

Varza sau broccoli lasă un miros neplăcut atunci când le gătești. Poți preveni asta dacă pui o felie de pâine deasupra legumelor, în timp ce sunt pe foc. Vei scăpa, astfel, de mirosurile urâte.

Sursa: unica.ro

Foto credit: www.thegoodshoppingguide.com

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Cu siguranță nu știai! NOUĂ LUCRURI INCREDIBILE pe care le poți face cu o FELIE de PÂINE! Te scapă de AȘCHIILE din piele!