Antena Meniu Search
x

Parada motocicliştilor de pe Bega, surprinsă în imagini spectaculoase

S-a dat startul sezonului moto la Timişoara. Pentru al 14-lea an la rând, motocicliştii din oraşul de pe Bega şi-au etalat bijuteriile şi au turat motoarele, spre deliciul spectatorilor. În acelaşi timp, au vrut să tragă şi un semnal de alarmă în privința accidentelor tot mai numeroase, cărora le cad victime cei care circulă pe două roţi.

de Redactia Observator

la 09.05.2021, 09:33

Vezi și
  • Sute de motociclişti au participat la parada de la Timişoara.

Aproape o mie de motociclişti au ieşit la paradă, pe străzile Timişoarei. Bikerii s-au reîntâlnit după luni bune în care motoarele au stat în garaje: "Spectacol şi plăcere. Este ceva fantastic. Te întâlneşti cu prieteni, cu cunoştinţe, să auzi sunetul motorului".

Motocicletele au întors privirile tuturor trecătorilor, care au fost "furaţi" atât de zgomotul motoarelor turate, cât şi de aspectul lor spectaculos.

Sute de motociclişti, prezenţi la parada de la Timişoara

Cu ocazia startului de sezon, motocicliştii au vrut să tragă şi un semnal de alarmă. 

Sorin Stanca, organizator: Eram toţi flămânzi de paradă, de plimbat, de aer liber. S-a strâns foarte, foarte multă lume. A fost o paradă faină. Ăsta este şi scopul paradei, să fim văzuţi în trafic. Lumea să se obişnuiască cu motociceletele, să ştie că suntem acolo. În general ne respectăm unii pe alţii. 

La evenimentul de la Timişoara nu au fost prezenţi doar motocicliştii locului. Sute de bikeri din toată regiunea de vest a ţării au dat o tură prin oraşul de pe Bega.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Parada motocicliştilor de pe Bega, surprinsă în imagini spectaculoase