Antena Meniu Search
x

Video Petrecere de Halloween în inima Sighişoarei. Cei mici au purtat cu mândrie costumele pregătite din timp

Poveşti de groază, personaje horror, dar şi mulţi dovleci. Vorbim despre cea mai aşteptată petrecere de Halloween care a avut loc ieri, în Cetatea Medievală a Sighişoarei. Dacă în prima parte a zilei, cei mici s-au distrat în parcul central, seara, cei mai mari au participat la o petrecere "de coşmar" unde costumaţia a fost obligatorie.

de Redactia Observator

la 30.10.2022, 09:50

Vezi și

Pentru cei mici, petrecerea terifiantă a Halloween-ului a început mai devreme. Tematica sărbătorii i-a atras pe prichindei, care au intrat rapid în atmosferă şi au purtat cu mândrie costumele pregătite din timp. 

Nelipsită a fost şi muzica înfricoşătoare care i-a condus pe mureşeni pe străzile pietruite ale cetăţii. Iar spectacolul cu torţe a fost şi "alarma" care le-a oprit celor mici petrecerea. Pentru a alunga spiritele rele, tinerii s-au costumat în cele mai înfricoşătoare personaje. 

Totuşi, distracţia nu i-a făcut pe tineri să uite de cei de acasă. Petrecerea de Halloween de la Cetatea Sighişoarei a fost un prilej pentru turişti să viziteze casa lui Dracula. Iar pentru alţii, ocazia perfectă de a se distra pe muzică românească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Inedit » Petrecere de Halloween în inima Sighişoarei. Cei mici au purtat cu mândrie costumele pregătite din timp