Antena Meniu Search
x

Primarul din Piatra Neamţ vrea numele oraşului pe munte, ca la Hollywood

Tot mai multe oraşe din România vor să semene cu Hollywood-ul, aşa că edilii scriu numele urbei cât mai sus, să fie văzut de toată lumea!

Vezi și

Tot mai multe oraşe din România vor să semene cu Hollywood-ul, aşa că edilii scriu numele urbei cât mai sus, să fie văzut de toată lumea! Moda a ajuns până la Piatra Neamţ, aşa că primarul i-a anunţat pe localnici că şi-ar dori să vadă numele oraşului sus, pe munte. Numai că mesajele primite de edil nu au fost toate favorabile proiectului. 

Primarul din Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, s-a gândit că numele oraşului ar sta la loc de cinste, scris cu litere mari, pe vârful muntelui Pietricica. Aşa că a scris pe Facebook un mesaj care credea că o să-i impresioneze pe toţi cetăţenii oraşului. 

„Întotdeauna m-am simţit mândru că sunt locuitor al oraşului Piatra Neamţ, o localitate încărcată de istorie, aşezată într-un cadru natural deosebit, cu oameni minunaţi şi iubitori de frumos. Vă propun un proiect care să ne întărească mândria de a fi pietreni şi care să contribuie la promovorarea municipiului reşedinţă de judeţ de la poalele masivului Pietricica", a scris primarul.

Vestea s-a dus repede printre localnici şi reacţiile nu s-au lăsat aşteptate. Şi pe Facebook, în urma postării edilului, oamenii şi-au adus aminte de lipsurile urbei. 

Deocamdată nimeni nu ştie câți bani s-ar cheltui pentru acest proiect. În ultima perioadă, însă, același primar se plângea că bugetul orașului este insuficient și dacă nu va fi suplimentat primăria nu va avea bani pentru plata datoriilor şi a salariilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Primarul din Piatra Neamţ vrea numele oraşului pe munte, ca la Hollywood