Antena Meniu Search
x

Pierzi sau câștigi? Ce îți rezervă LUNA MARTIE în plan FINANCIAR

Luna lui Mărțișor vine cu schimbări majore în plan financiar. În vreme ce unora le surâde norocul și reușesc să își rotunjească veniturile, altora, în schimb, astrele nu le rezervă decât pierderi financiare substanțiale

Luna lui Mărțișor vine cu schimbări majore în plan financiar. În vreme ce unora le surâde norocul și reușesc să își rotunjească veniturile, altora, în schimb, astrele nu le rezervă decât pierderi financiare substanțiale

BERBEC

În plan profesional îți merge bine. Practic, principala ta preocupare în luna martie sunt banii. Ai planuri mari și ești mereu în priză.

TAUR

E important să înțelegi că numai lucrul în echipă e avantajos pentru tine luna aceasta. În martie nu vei obține tocmai rezultatele scontate.

GEMENI

Martie e o lună plină de succese, totul e să știi să exploatezi oportunitățile care ți se oferă și vei avea numai de câștigat, de la bani până la faimă.

RAC

Banii îți intră luna aceasta în conturi din toate direcțiile. Un job nou sau șansa unei avansări se ivesc la orizont și e bine să profiți de aceste oportunități.

LEU

E foarte posibil să îți schimbi serviciul sau chiar orientarea profesională. Indiferent de ce alegi, vei avea parte de o mulțime de provocări.

FECIOARĂ

Luna martie ar putea fi favorabilă în plan financiar pentru tine dacă vei ști cum să manageriezi corect resursele de care dispui.

BALANȚĂ

Balanța este echilibrată în ceea ce privește conturile tale. Te vei bucura de o mulțime de cadouri neașteptate luna aceasta.

SCORPION

Vei cheltui mulți bani în primele zile ale lunii, ceea ce îți va dezechilibra puțin bugetul. A doua jumătate a lunii îți aduce colaborări fructuoase.

SĂGETĂTOR

Vrei să faci economii iar în martie vei reuși să pui bani deoparte, ceea ce te va face extrem de mândru de tine.

CAPRICORN

În cea de-a doua parte a lunii martie se ivește o oportunitate importantă în carieră, care vine ca răsplată pentru eforturile tale intense din ultima vreme.

VĂRSĂTOR

Ar fi bine să nu semnezi contracte importante pe termen lung luna aceasta, întrucât există o instabilitate în harta ta astrală și sansele de a pierde mult sunt mari.

PEȘTI

N-ai mai avut demult o lună atât de benefică în plan material precum se prefigurează martie. Banii sunt preocuparea ta de bază și vei face eforturi supraomenești pentru a reuși să îi obții, potrivit revistateo.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Pierzi sau câștigi? Ce îți rezervă LUNA MARTIE în plan FINANCIAR