Antena Meniu Search
x

Povestea celei mai faimoase femei-mafiot. S-a născut în lumea drogurilor. A suferit mult: Primul soț, ciuruit de gloanțe. Cel de-al doilea soț, înjunghiat în inimă. Fratele său, torturat până la moarte (GALERIE FOTO)

Sandra Ávila Beltrán este una dintre puținele femei care au reușit să ajungă la un nivel superior în lumea cartelurilor de droguri, devenind cea mai faimoasă femeie-mafiot din Mexic.

Sandra Ávila Beltrán este una dintre puținele femei care au reușit să ajungă la un nivel superior în lumea cartelurilor de droguri, devenind cea mai faimoasă femeie-mafiot din Mexic.

Povestea ei de viaţă este impresionantă, dar, în acelaşi timp, cutremurătoare. 

S-a născut în lumea drogurilor

Ea a fost integrată în lumea narcoticelor încă de când s-a născut. Copilăria și-a petrecut-o în opulență, a avut parte de o educație privată, a luat lecții de pian și dans și mergea mereu la SeaWorld și Disneyland. Tatăl său, Alfonso Ávila Quintero, este considerat fondatorul Cartelului Guadalajara. La vârsta de 13 ani, a văzut pentru prima dată cum arată un om când este împușcat.

În cele din urmă, Sandra a intrat în lumea subterană a drogurilor. Ea a mărturisit că, deși și-a clădit o adevărată carieră în lumea mafiei, a întâmpinat numeroase obstacole din cauza bărbaților. Femeile au fost dintotdeauna abuzate și discreditate, iar în lumea cartelurilor, unde aproape nu există reguli, situația este și mai complicată.

În anul 2002, norocul ei s-a schimbat când fiul său a fost răpit. Deși a plătit răscumpărarea de cinci milioane de dolari, poliția și-a intensificat căutările, Sandra a început să fie căutată și, pentru câțiva ani, a trăit ca o fugară. În ciuda problemelor, reputația sa nu a avut de suferit; în timpul călătoriilor sale, la o petrecere fastuoasă, ea a fost numită “Regina Pacificului” de către banda Los Tucanes de Tijuana.

Ghinioanele au continuat să o urmărească

Ea și partenerul său, Joel, au fost prinși într-o ambuscadă. Mașina în care se aflau a intrat în calea unei ploi de gloanțe. Sandra s-a aruncat la podea, crezând că acela era sfârșitul. Fratele său fusese ucis cu puțin timp înainte.

“Am decis să deschid ușa și să fug. M-am gândit că am mai multe șanse să supraviețuiesc dacă ies. Probabil m-aș fi putut salva printre celelalte mașini și exact asta s-a întâmplat. Am început să fug și am reușit să intru într-un bloc de apartamente. M-am ascuns după un tufiș. Îi puteam vedea cum mă căutau. Când au auzit sirenele poliției, oamenii înarmați care veniseră după mine să mă ucidă au fugit. Polițiștii au închis accesul în acea zonă și l-am putut vedea pe Joel întins pe stradă. Era mort.”

În cele din urmă, ea a fost prinsă de poliție și închisă timp de șapte ani. Doi ani a fost nevoită să învețe să supraviețuiască în carceră, ceea ce a fost cumplit.

În prezent, Ávila este din nou liberă şi s-a întors la proprietatea din Guadalajara. Sandra păstrează acasă un altar care îi amintește de cele mai dragi persoane din viața ei: primul soț, ciuruit de gloanțe, cel de-al doilea soț, care a murit înjunghiat în inimă și fratele său, torturat până la moarte. Ei au și-au găsit sfârșitul în războaiele dintre cartelurile de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Povestea celei mai faimoase femei-mafiot. S-a născut în lumea drogurilor. A suferit mult: Primul soț, ciuruit de gloanțe. Cel de-al doilea soț, înjunghiat în inimă. Fratele său, torturat până la moarte (GALERIE FOTO)