Antena Meniu Search
x

Povestea fascinantă a tinerei care a deschis un hotel în Caraibe fără să aibă niciun ban. “Am fugit de vremea rece şi de programul de la 9 la 5 pentru a ne urma visul şi pentru a începe o nouă viaţă” (GALERIE FOTO)

Kalisa Martin este un exemplu de urmat pentru cei vor să-şi îndeplinească visurile.

Kalisa Martin este un exemplu de urmat pentru cei vor să-şi îndeplinească visurile.

În timpul unei ierni friguroase din New York, Kalisa şi prietenul ei Jeff Belizaire au decis să meargă într-o escapadă în Caraibe. Aceasta avea, la momentul respectiv, un job de vis: era director de brand la Tasting Table, o destinaţie digitală pentru gurmanzi. Însă totul s-a schimbat în timpul acelei mini-vacanţe de vis!

“În timpul acelui week-end prelungit, ne-am imaginat cum ar fi să avem propriul nostru B&B (bed and breakfast - n. red.) şi ne-am dat seama că am putea să îl deschidem chiar acolo”, povesteşte Kalisa Martin.

Patru luni mai târziu, ea demisionase şi se afla în drum spre Jamaica, alături de Belizaire, pentru a pune bazele “The Runaway”, un B&B care a devenit, între timp, simbolul unui stil de viaţă.

“Am fugit de vremea rece şi de programul de la 9 la 5 pentru a ne urma visul şi pentru a începe o nouă viaţă”, povesteşte tânăra.

Pentru a pune pe picioare afacerea, cei doi aveau nevoie de bani. Aşa că au pornit o campanie de strângere de fonduri pe Kickstarter. Astfel, “The Runaway” a devenit primul B&B construit integral din bani strânşi de pe reţeaua de crowdfunding, 47.000 de dolari.

“Jamaica este locul meu preferat din întreaga lume”, declară Kalisa Martin. “Este aproape de necrezut că pot să împărtăşesc cu atât de multă lume iubirea mea pentru această insulă.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Povestea fascinantă a tinerei care a deschis un hotel în Caraibe fără să aibă niciun ban. “Am fugit de vremea rece şi de programul de la 9 la 5 pentru a ne urma visul şi pentru a începe o nouă viaţă” (GALERIE FOTO)