Antena Meniu Search
x

Foto Povestea "micului unicorn”, cățelușul care s-a născut cu o coadă în frunte. De ce au decis medicii să nu-l scape de ea: "E destinat lucrurilor grozave!"

Un cățeluș special a primit o nouă șansă la viață. Puiul care s-a născut cu o codiță mică în mijlocul frunții a devenit viral, după ce a fost găsit de o organizație abandonat în frig. 

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 14:00

Povestea lui "micului unicorn”, cățelușul care s-a născut cu o coadă în frunte. De ce au decis medicii să nu-l scape de e
Povestea "micului unicorn”, cățelușul care s-a născut cu o coadă în frunte. De ce au decis medicii să nu-l scape de e - Facebook/Mac the Pitbull

Organizația de salvare Mac's Mission l-a găsit pe cățeluș, care avea și o rană la picior, pe stradă împreună cu un alt câine mai în vârstă și i-a luat pe amândoi sub aripa sa. Personalul l-a numit pe câine „Narwhal, micul unicorn”. Patrupedul a devenit rapid viral și a cucerit toți utilizatorii de pe Facebook, după ce organziația a început să posteze filmulețe și poze cu el, potrivit Mirror.

Povestea "cățelușului unicorn"

Centrul din Missouri caută să ajute câinii care au fost abuzați, răniți sau au defecte congenitale care le-ar putea aduce moartea. În 2019, centrul de îngrijire a răspuns la întrebarea de pe buzele oricărui fan al micuțului – coada din cap, din păcate, nu se mișcă atunci când se entuziasmează.  Cățelușul a fost dus la veterinar, după ce a fost asigurat de către personal că nu va fi înfricoșător, pentru a încerca să afle de ce era coada acolo și, cel mai important, dacă putea fi înlăturată.

„Coada în plus nu este legată de nimic și nu are nicio utilitate reală, în afară de a-l face cel mai special cățelui întâlnit vreodată. Unul dintre partenerii noștri a spus „Se pare că au asamblat cățelușul greșit. Urmați întotdeauna instrucțiunile, oameni buni!”  Dr. Heuring a spus că nu există un motiv real în acest moment pentru ca aceasta codiță să fie îndepărtată (și cu toții ne dorim să nu fie). Coada nu-l deranjează pe Narwhal și se poartă ca orice cățeluș normal”, a declarat un oficial al adăpostului.

Pe acelaşi subiect

Așa că, pentru că animalul nu este în pericol iar coada nu îi provoacă niciun fel de disconfort, medicii au decis că nu este cazul să-l opereze și să-i îmdepărteze detaliul care-l face cu adevărat special.

Fanii cățelușului au fost încântați să afle că micuțul este sănătos

"Sincer, coada îl face și mai drăguț! Și ce veste grozavă că nu provoacă probleme acolo sus!" 

"Este destinat lucrurilor grozave! Pot să simt asta când mă uit la fața lui mică, este adorabil și minunat!" 

De când a fost salvat, Narwhal și-a trăit cea mai bună viață datorită muncii uimitoare a centrului. Dar nu a venit fără provocările sale. În mod alarmant, unii oameni au încercat să-i facă rău, ba chiar au încercat să intre în centru și să-l omoare pentru că l-au considerat a fi o „abominație”.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Povestea "micului unicorn”, cățelușul care s-a născut cu o coadă în frunte. De ce au decis medicii să nu-l scape de ea: "E destinat lucrurilor grozave!"