Antena Meniu Search
x

Video Pompierul din Timiş care şi-a înjunghiat fosta iubită a premeditat atacul. A dat târcoale blocului în care locuia femeia zile la rând

Poliţiştii care anchetează cazul nu exclud ipoteza potrivit căreia atacul sângeros să fi fost premeditat. Este vorba despre un pompier care la muncă avea un comportament exemplar, iar săptămâna trecută chiar a fost felicitat după ce a salvat un cățel căzut într-un canal de 4 metri. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 18.10.2023, 13:52

Vezi și

Femeia rămâne internată la Spitalul Judeţean din Timişoara, în stare stabilă, după ce rănile au fost cusute de către medicii chirurgi. Bărbatul de 24 de ani, spun surse din anchetă, a premeditat atacul tocmai pentru că a fost văzut zile la rând dând târcoale blocului în care locuia femeia, educatoare la grădiniţa din Giroc.

Şi-a premeditat atacul

Este căsătorită şi are un băieţel, iar din 2020 era şi consilier local într-o comună din Caraş-Severin.  A început în urmă cu şase luni relaţia cu tânărul pompier, însă la un moment dat l-a anunţat că nu mai vrea să continue.

Orbit de golozie a vrut să se răzbune pe femeie, astfel că a aşteptat-o la intrarea în bloc. Tânărul va ajunge astăzi în faţa magistraţilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar din Timişoara, iar pe numele său va fi emis, cel mai probabil, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Pompierul din Timiş care şi-a înjunghiat fosta iubită a premeditat atacul. A dat târcoale blocului în care locuia femeia zile la rând