Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prostituată de 60 de ani, găsită moartă în apartamentul său. Femeia fusese ucisă cu o şurubelniţă de un client, în Paris

Descoperire şocantă într-un apartament din Paris. O prosituată de 60 de ani a fost găsită moartă în propria sa locuinţă din arondismentul 11. Suspectul, identificat ca unul dintre clienţii săi, în vârstă de 50 de ani, a fost arestat.

de Redactia Observator

la 18.08.2024 , 18:36

Prostituată de 60 de ani, găsită moartă în apartamentul său. Femeia fusese ucisă cu o şurubelniţă de un client, în Paris - Shutterstock

Femeia, în vârstă de şaizeci de ani, a fost găsită la pământ „într-o baltă de sânge, cu o pernă pe faţă”, marţi seara de o rudă care trase alarma, a declarat o sursă din poliţie, potrivit 20 minutes.

Ucisă cu o şurubelniţă 

Avea „urme în jurul gâtului și două răni” pe piept și pe o coapsă, probabil făcute cu „o șurubelniță”. În apartament, nici urmă de spargere, ci doar sânge „curățat grosier”.

Articolul continuă după reclamă

Anchetatorii au reușit, cu ajutorul camerelor de supraveghere, să stabilească că prostituata a fost văzută în timpul zilei cu mai mulți clienți succesivi, ultimul părăsind locuința sa în jurul orei 18.30.

Suspectul a fost arestat. El a fost prezentat sâmbătă unui judecător de instrucție care l-a pus sub acuzare pentru „ucidere voluntară”, a spus sursa judiciară.

Acesta a fost plasat în arest preventiv de către un judecător de libertate și detenție.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Inedit » Prostituată de 60 de ani, găsită moartă în apartamentul său. Femeia fusese ucisă cu o şurubelniţă de un client, în Paris