Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Reacţia unui român care a primit 500 de dolari bacşiş în prima zi de muncă, în SUA: "În 15 ani nu am vazut aşa ceva"

Un român plecat la muncă prin programul Work and Travel şi care documentează experienţa cu urmăritorii săi online pe reţelele sociale a arătat publicului un moment cu totul special din călătoria lui. În prima lui zi de muncă a primit 500 de dolari bacşis de la un cuplu.

de Aura Trif

la 25.06.2024 , 11:31

Românul le-a cântat o melodie de la Ed Sheeran - TikTok / gutanu.stefan

Ştefan Guţanu este un tânăr din România care arată zilnic pe TikTok experienţele sale de pe hotare în Statele Unite, fiind recrutat prin Work and Travel, un program prin care tinerii studenţi din România primesc ocazia de a munci pe timpul verii într-o altă ţară, după ce plătesc o taxă agenţiei responsabile. În prima lui zi de muncă la restaurantul unui hotel de pe coasta de Est a SUA, tânărul a primit 500 de dolari de la un cuplu aflat în luna de miere, după ce le-a cântat melodia "Perfect" de la Ed Sheeran la masă.

Tânărul a publicat clipa în care colegii lui află de bacşişul primit. Reacţiile sunt spectaculoase. "Super au văzut și ei că ești talentat", "Dovada că Românii chiar sunt pricepuți!", "Eu zic să nu te lași de cântat. O să te ajute enorm", au fost o parte din comentariile de susţinere din partea urmăritorilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă
Aura Trif Like
Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Inedit » Reacţia unui român care a primit 500 de dolari bacşiş în prima zi de muncă, în SUA: "În 15 ani nu am vazut aşa ceva"