Antena Meniu Search
x

Răspunsul Poliției pentru românii care și-au schimbat pozele de profil de pe Facebook cu un om al legii care scrie amenzi

Poliția Română a reacționat după ce o fotografie cu doi polițiști care scriu amenzi a devenit virală pe Facebook și tot mai mulți români o folosesc pe post de frame la poză de profil.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.04.2020, 22:40

Doi polițiști scriu amenzi pentru românii care încalcă ordonanța militară - Facebook/ Politia Romana
  • O fotografie cu doi polițiști care scriu amenzi a devenit virală pe Facebook
  • Tot mai mulți români o folosesc pe post de frame la poza de profil

Poliția Română a reacționat după ce o fotografie cu doi polițiști care scriu amenzi a devenit virală pe Facebook și tot mai mulți români o folosesc pe post de frame la poza de profil.

”Apreciem umorul și înțelegem mesajul…avem colegi care au la profil o astfel de fotografie. Vă asigurăm că scopul nostru nu este să dăm amenzi și nici nu avem normă”, se arată în mesajul publicat pe Facebook.

Mai mult, reprezentanții Poliției le mulțumesc românilor de bună credință care fac eforturi pentru a respecta restricțiile impuse pentru protejarea celor vulnerabili.

”Ne dorim ca efortul pe care cu toții îl facem acum să fie unul cât mai scurt, iar când totul se va termina să îi avem pe toți cei dragi alături de noi. Acest lucru ține de modul în care fiecare dintre noi reușește să pună interesul comunității din care face parte deasupra interesului personal”, se mai arată în mesaj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Inedit » Răspunsul Poliției pentru românii care și-au schimbat pozele de profil de pe Facebook cu un om al legii care scrie amenzi