Antena Meniu Search
x

Regele Mihai şi regina Ana, bântuiți de fantome: “L-am văzut pe el venind s-o ia. Am ştiut atunci că murise”

Regina Ana a României a dezvăluit, în 2008, în primul interviu acordat presei din România, detalii necunoscute despre viaţa familiei regale, printre care şi numeroasele întâlniri supranaturale pe care le-a avut de-a lungul anilor petrecuţi în diferite locuinţe, în exil.

Regina Ana a României a dezvăluit, în 2008, în primul interviu acordat presei din România, detalii necunoscute despre viaţa familiei regale, printre care şi numeroasele întâlniri supranaturale pe care le-a avut de-a lungul anilor petrecuţi în diferite locuinţe, în exil.

Regina Ana s-a declarat convinsă de exitenţa fantomelor, amintindu-şi, uneori cu amuzament, alteori cu tristeţe, de fantomele pe care le-a văzut de-a lungul anilor.

Ea a povestit că, în momentul morţii reginei-mamă Elena, mama regelui Mihai, a văzut spiritul fratelui acesteia, regele Paul al Greciei, care venise să o ia.

Pe acelaşi subiect

Mergeam s-o vizitam la Lausanne cam de două ori pe săptămână, pentru ca locuiam foarte aproape. Într-o zi s-a imbolnavit foarte tare şi doctorul i-a spus fiului ei ca n-o sa mai traiască. Eram acolo, cu două dintre fetele noastre. Sfârşitul era foarte aproape şi m-am gândit la Margareta, fiica noastra cea mare, care era la universitate, la Edinburgh. Atunci am mers în camera de alături si i-am dat un telefon, pentru ca ea işi adora bunica. si i-am spus, "Margareta, bunica ta e pe cale sa plece". În acel moment, am avut o viziune. L-am vazut, prin fereastră, pe regele Paul al Greciei, fratele ei, venind sa-şi caute sora... A venit s-o ia. Nu era ca o fantomă, era ca o apariţie. N-am văzut-o pe soacra mea plecând, l-am vazut pe el venind s-o ia. Am ştiut atunci ca murise”, a povestit regina Ana.

Majestatea Sa a vorbit, apoi, despre fantomele întâlnite în reşedinţa din Bramshill, din Marea Britanie, unde cuplul regal s-a mutat la scurt timp după plecarea în exil.

“Era la Bramshill! E amuzant. Eram cu mama si amândoua am văzut fantoma lui Sir John Coope, in salon, pe un scaun. Am vrut să aprindem lumina, ne pregăteam să ne uitam la televizor, si el era acolo. Într-o altă zi, când am ieşit, aveam totdeauna câinii cu noi, vânam iepuri, pentru că era încă dificil să procuri carne. Am ieşit cu doi câini ai mei să vânez un iepure. Am mers la o oarecare departare... Am văzut un iepure, mă pregăteam să-l ochesc şi în spatele meu imi auzeam câinii... Le-am spus să tacă, am nimerit iepurele, dar, când am intors capul, nici un caine nu era acolo! Câinii erau în casă, nu ieşisera după mine. Deci, ceea ce auzisem eu, fuseseră fantome... Iar prin camerele copiilor bântuia fantoma unei doamne în alb. Iubea copiii, am auzit că ar fi avut o poveste tristă”, a declarat regina.

Întrebată dacă ştie cine era femeia, regina a răspuns: “Se pare ca şi-ar fi pierdut copiii, în urmă cu vreo sută de ani, când locuise la castel. De fapt, nu era un castel, ci o casă foarte mare, un conac. Când ne-am mutat acolo, cu copiii, a fost probabil fericită. Prefera camera în care dormea micuţa Elena. Am mutat-o pe Elena din acea camera, am sfinţit-o şi am lăsat-o liberă pentru doamna în alb”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Într-o zi, am văzut urcând scara o femeie de serviciu. Nu ştiam să avem o nouă femeie în casă. Am intrebat-o pe mama şi pe soţul meu, regele, dacă avem cumva o nouă menajeră. Mi-au spus că nu. Dar eu o văzusem urcând scările!”, a mai povestit Majestatea Sa.

Regina s-a declarat convinsă de existenţa fantomelor: “Da, pot s-o spun, există fantome. Iată de ce trebuie făcute rugăciuni pentru ele, şi trebuie să sfinteşti, ca sa le ajuti sa poata părăsi Pământul. Pentru că au avut în urma lor multă nefericire şi povesti triste. Deci trebuie întotdeauna să-ţi sfinteşti casa, ca ele să poata pleca acolo sus”.

Regina a declarat că există o fantomă şi la Palatul Elisabeta, din Bucureşti. “Şi aici este o fantomă. Iata de ce am sfintit şi aici. E vorba de o femeie foarte draguţă. Nu ştiu cine e, pot spune doar că e o femeie”, a mai spus Regina Ana în interviul din 2008.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Inedit » Regele Mihai şi regina Ana, bântuiți de fantome: “L-am văzut pe el venind s-o ia. Am ştiut atunci că murise”