Antena Meniu Search
x

Regina Elisabeta, profund afectată de moartea cățelușului primit pentru a o înveseli în perioada în care prințul Philip se afla în spital

Cățelușul Fergus, oferit reginei Elisabeta pentru a-ți ține companie în perioada în care prințul Philip era în spital, a murit. Fergus a fost un cadou din partea prințului Andrew, scrie Daily Mail.

de Redactia Observator

la 19.05.2021, 11:10

Regina Elisabeta, alături de unul dintre cățeii săi loiali. Fotografie făcută pe 1 ianuarie, 1970
Regina Elisabeta, alături de unul dintre cățeii săi loiali. Fotografie făcută pe 1 ianuarie, 1970 - Getty Images

Fergus și Muick, doi cățeluși de cinci luni din rasa dorgi, i-au fost oferiți reginei de către prințul Andrew, pentru a-i ține companie în perioada în care prințul Philip se afla în spital. Moartea patrupedului Fergus a afectat-o mult pe regină, potrivit unei surse. 

Monarhul a botezat cățelușul după un unchi din partea mame sale, care a murit în Franța, în timpul Primului Război Mondial. 

O sursă din anturajul reginei a declarat pentru, The Sun, că monarhul este devastat în urma decesului animalului de companie. 

„Cățelușii i-au fost aduși pentru a o mai înveseli într-o perioadă dificilă. Toată lumea este îngrijorată având în vedere că acest incident s-a produs atât de repede, după decesul soțului său”.

Prințul Philip a fost înmormântat în 17 aprilie, într-un cadru restrâns, în Capela St. George a Castelului Windsor.

Moartea ducelui de Edinburgh a avut ecou în lumea întreagă. Lideri de stat şi personalităţi precum Dalai Lama sau preşedintele Statelor Unite Joe Biden l-au omagiat. Majestatea Sa rămâne în istorie drept cel mai longeviv prinţ consort.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Regina Elisabeta, profund afectată de moartea cățelușului primit pentru a o înveseli în perioada în care prințul Philip se afla în spital