Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reţetă de TOAMNĂ, fără coacere. Prăjitura BUNICII, un deliciu de octombrie

Prăjiturile fără coacere sunt extrem de uşor de preparat, dar este foarte important să ştii anumite secrete. Desertul de mai jos este unul perfect pentru o zi de toamnă

de Redactia Observator

la 24.10.2015 , 10:02

Prăjiturile fără coacere sunt extrem de uşor de preparat, dar este foarte important să ştii anumite secrete. Desertul de mai jos este unul perfect pentru o zi de toamnă

Ingrediente:

Pentru crustă:

Articolul continuă după reclamă

450 gr biscuiţi graham

cca 110 gr unt sărat şi topit

cca 75 gr zahăr brun

1/2 linguriţă scorţişoară

Pentru umplutură:

230 gr piure de dovleac

100 gr zahăr brun

1/2 linguriţă sare de mare ori sare kosher

2 linguriţe condimente pentru plăcintă de dovleac

Mod de preparare:

Crusta:

1. Mixează biscuiţii cu untul, zahărul brun şi scorţişoară. Omogenizează.

2. Pune compoziţia într-o tavă şi întinde-o uniform.

Umplutură:

3. Pune toate ingredientele într-un robot şi mixează-le până obţii o compoziţie omogenă.

Asamblare:

4. Pune umplutură peste crusta şi bagă tava în frigider pentru aproximativ 2 ore.

Decorează prăjitura bunicii cu 2-3 linguri de îngheţată de vanilie, zahăr pudră sau cu caramel.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Reţetă de TOAMNĂ, fără coacere. Prăjitura BUNICII, un deliciu de octombrie