Antena Meniu Search
x

Revelion 2018 la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac

La Bâlea Lac e forfotă mare! Înconjuraţi de zăpadă, turiştii veniţi din toate colţurile lumii găsesc aici toate elementele pentru o petrecere de vis.

Vezi și

La Bâlea Lac e forfotă mare! Înconjuraţi de zăpadă, turiştii veniţi din toate colţurile lumii găsesc aici toate elementele pentru o petrecere de vis! Pentru cei curajoşi, noaptea dintre ani poate fi petrecută pe un pat de... gheaţă, înconjuraţi de vedete!

Într-un peisaj feeric, de un alb imaculat, zeci de turişti aşteaptă trecerea în noul an la peste 2000 de metri altitudine. Au venit din toate colţurile lumii pentru a se bucura de zăpadă.

Punctul de atracţie este, fără îndoială, celebrul Hotel de Gheaţă. Iarna aceasta, tema principală este... muzica.

Oaspeţii îi aşteaptă cu 15 camere "îngheţate", un igloo, o biserică de gheaţă, dar şi un winterpark cu diverse activităţi de agrement.

Chiar dacă rămân fără cuvinte atunci când păşesc în Hotelul de Gheaţă, nu mulţi s-ar încumeta să petreacă o noapte întreagă aici.

Cei care vor să-şi petreacă o noapte aici trebuie să scoată din buzunar 100 de euro. Hotelul va rămâne deschis chiar şi până în primăvară, dacă vremea o va permite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Revelion 2018 la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac