Antena Meniu Search
x

Rochia din prezervative, creaţia unei moldovence, face furori în Italia

Iana Fedrigo Culeac, o basarabeancă stabilită de 12 ani în Italia, a făcut senzaţie în Peninsulă cu o rochie făcută dintr-o mie de prezervative.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.04.2019, 17:28

Iana şi colega ei au muncit câte 60 de ore pentru rochia respectivă
Rochia din prezervative face senzaţie în Italia - Facebook/Iana Fedrigo Culeac

Iana Fedrigo Culeac, o basarabeancă stabilită de 12 ani în Italia, a făcut senzaţie în Peninsulă cu o rochie făcută dintr-o mie de prezervative.

Iana a studiat economia la Verona, iar de doi ani învaţă la Next Fashion School, din Bologna, unde pentru a ajunge în fiecare zi trebuie să facă naveta, respectiv să meargă peste 200 de kilometri cu trenul.

Rochia din prezervative, creată de o moldoveancă în Italia

Dragostea pentru modă o face pe Iana să uite de greutăţi. Iar de curând s-a înscris, alături de o colegă italiancă, într-o campanie de luptă împotriva SIDA.

Pe acelaşi subiect

Conform Pentru Ea, basarabeanca şi colega ei italiancă, Giulia Monticelli, au muncit zilnic câte opt ore pe zi, timp de o săptămână, pentru a realiza o rochie dintr-o mie de prezervative.

Prezervativele utilizate au fost spălate, uscate şi legate

Prezervativele au fost primite ca donaţie din partea unei companii locale pentru că aveau termenele de folosinţă aproape de expirare.

Iana a precizat că prezervativele au fost spălate, uscate şi legate. Mai mult, pachetele în care erau împachetate prezervativele au fost folosite pentru realizarea corsajului.

Basarabeanca a precizat că mesajul pe care au vrut cele două să-l transmită este unul cât se poate de simplu: "Poate fi redus numărul de infectări prin folosirea profilacticului".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Rochia din prezervative, creaţia unei moldovence, face furori în Italia