Antena Meniu Search
x

Sătul de certurile cu nevasta, un român din Italia a fugit din arestul la domiciliu. Reacţia neaşteptată a judecătorului

Un român din Italia a fugit din arestul la domiciliu din cauza certurilor constante cu soția sa. Dus la închisoare, judecătorul i-a dat dreptate: evadarea nu va reprezenta o circumstanță agravantă în procesul de contrabandă cu care se va confrunta.

de Redactia Observator

la 26.04.2022, 16:15

- Shutterstock

Bărbatul fugise din arestul la domiciliu din cauza certurilor constante cu soția sa și, prin urmare, a fost arestat și dus la închisoare. Protagonistul poveștii petrecute în urmă cu câteva zile în Pontedera, provincia Pisa, este un român care se afla în arest la domiciliu. Bărbatul a fost acuzat de contrabandă cu țigări în România și a fost arestat în Italia în baza unui mandat european, notează Il Giornale.

În ultima vreme, neînțelegerile cu soția sa deveniseră mult mai dese, având în vedere decizia de a părăsi voluntar locuința și de a solicita să meargă la închisoare. Omul a preferat mai repede să fie încarcerat decât să mai stea vreo clipă în plus alături de nevastă. 

Judecătorul i-a dat dreptate românului

Avocatul său a cerut ca fapta să fie evaluată în contextul în care s-a petrecut, considerând şi impactul psihologic. Totuși, s-a ales cu o nouă faptă - de evadare. Însă, după ce i-a auzit toată povestea, judecătorul i-a dat dreptate și a decis să nu fie acuzat suplimentar pentru evadare. Acum, bărbatul se află în penitenciarul din Pisa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Sătul de certurile cu nevasta, un român din Italia a fugit din arestul la domiciliu. Reacţia neaşteptată a judecătorului